Foglaljon online a legjobb árakon
Árkalkuláció / Foglalás Ajánlatkérés
Mátyás hotel

Akciók

 • TÁJÉKOZTATÓ!

  részletek
 • 2021.04.02 - 04.05.

  Húsvét

  Már 14.900 Ft/fő/éjtől

  részletek
 • 2021.04.05-05.31.

  Tavaszi zsongás

  Akár már 12.000 Ft/fő / éjtől

  részletek
 • 2021.05.21 - 05.24.

  Pünkösd

  Már 14.900 Ft/fő/éjtől

  részletek
 • 2021.06.01-06.30

  Fantasztikus nyárelő

  Már 12.000 Ft/fő/éjtől

  részletek
 • 2021.07.01-08.31.

  Nyári akciós csobbanás!

  Már 14.900 Ft/fő/éjtől

  részletek
 • 2021.09.01-31.

  Szeptemberi lazítás

  Már 13.000 Ft/fő/éjtől

  részletek
Mátyás hotel

Akciós üdülések az év minden szakaszában!

Miért várna nyárig a vakációzással?

Sokan úgy gondolják, utazni csak nyáron érdemes. Pedig nemcsak akciós nyaralások, hanem őszi akciós csomagajánlatok is bőven állnak az utazni vágyók rendelkezésére. Program nélkül sem maradunk, hiszen tavasszal és ősszel az idő éppen a kirándulásoknak kedvez, és az év minden hónapjára jut egy-egy rendezvény, fesztivál. Egyre többen vannak, akik úgy döntenek, hogy a karácsonyi, vagy húsvéti ünnepeket egy szállás akció keretében hotelben töltik, ahol lehetőségük van igazán meghitten, csak egymásra figyelve az ünnepekre és a pihenésre hangolódni. Vendégek és házimunka nélkül. Nézzük meg, milyen előnyökkel jár, ha nem a nyári szezonra időzítjük üdülésünket. Miért kellene ellenállni a csábításnak, ha felbukkan egy akciós szállás ajánlat, akár egy a kihagyhatatlan őszi akciós csomagajánlatok közül? Már több hotel esetében elérhető a fizetési opciók között a SZÉP kártya szállás akció esetén is, ha ilyet látunk, mindenképp érdemes élni a lehetőséggel.

 

A téli kimerülés hatékony ellenszere – Egy akciós szállás és hosszúhétvége a wellnessben

Mikor lenne a legnagyobb szükségünk feltöltődésre, hanem az év végi hajrá után? Január leghidegebb, legsötétebb napjaiba is színt vihet egy kellemes wellness hétvége. Ha úgy érezzük, megfáradtunk szellemileg, érdemes végigpörgetni a böngészőt, hogy vajon vannak-e akciós utak belföld leglátogatottabb fürdőhelyein. Az akciós üdülések során különböző masszázs- és wellness csomagok segítenek kipihenni az elmúlt időszak fáradalmait. Az akciós szállás csomagok szerves részét képezik a wellness-szolgáltatások. A masszázs nemcsak ellazít, de aktivizálja az immunrendszerünket is. Az igazán fázósak pedig infra és finn szaunáinkban melegedhetnek. Ha tisztába vagyunk a szaunázás kultúrájával, akkor akár a kellemes borzongást is megtapasztalhatjuk, és finom illatokkal, természetes alapanyagú bőrápolással is kényeztethetjük magunkat.

Hajdúszoboszló gyógyvize méltán híres, mozgásszervi, érrendszeri, nőgyógyászati betegségekre javallott, a világ minden tájáról csodájára járnak. Egyes szállodákban társadalombiztosítás által támogatott gyógykezelések is igénybe vehetők. Fontos, hogy testünket felkészítsük a télre. A legjobb módja ennek egy wellness-hétvége, ahol bemerevedett izmainkat lelazíthatjuk, és endorfinnal feltöltekezve újulhatunk meg. Ne feledje, a Szép kártya szállás akció és más szolgáltatások esetén is remekül felhasználható!

 

Pezsdüljön fel – Nézze át a tavaszi akciós szállás kínálatot!

Az akciós utak belföld keleti régiójában többnyire valamilyen gasztronómiai fesztivál köré fonódnak. Márciustól a kültéri rendezvényeké és a hagyományoké lesz a főszerep. Ekkor kerül megrendezésre Hajdúszoboszlón a Szoboszlói Toros Napok. A több napos, gasztrokulturális fesztiválon felidézzük a korabeli disznóvágások hangulatát. A hangulatot megalapozzák a magyar pálinkák és borok, majd terítékre kerülnek a disznótoros fogások. A kulináris élvezetek mellett a hagyományok ápolására is marad idő: hagyományőrző művészeti csoportok mutatkoznak be, a klasszikusokon és nótákon kívül hallhatunk opera- és operettslágereket, de a magyar beat-zene kedvelői is csemegézhetnek az asztalról és a zenei kínálatból is. Gyerekeknek és felnőtteknek szóló játékok szórakoztatják az egybegyűlteket, sőt, le is tornázhatjuk a felesleges kalóriákat.

A pünkösdi hosszú hétvégén Hajdúszoboszlón a grillételeké és a söré a főszerep. A Hajdúszoboszlói Grillétel- és Sörfesztiválon szabad tűzön sütött ínyencségeket helyben le is kísérhetjük a gyöngyöző nedűvel, és nem maradnak el a könnyűzenei koncertek sem. Jól tesszük tehát, ha lefoglaljuk az akciós szállások valamelyikét, ha egy izgalmas kis kiruccanásra vágyunk.

 

Indul a strandszezon! - Akciós utak belföld legnépszerűbb fürdővárosába

Az akciós nyaralások vonzó célpontja a víz. Hajdúszoboszló strandfürdője 30 hektáron 13 medencével várja a fürdőzni vágyókat. A strand jellegzetessége a mediterrán hangulatot idéző homokos partú medence, mely Közép-Európa legnagyobb épített strandmedencéje. A fürdő területén található sportcentrum az aktív pihenést szolgálja, így a vízi sportok szerelmesei hódolhatnak szenvedélyüknek. A strand és a belváros körüli szálláshelyeken pedig akciós szállás csomagok garmadájából lehet választani.

 

Az őszi időszak rejtett kincsei

Ha azt gondolja, az akciós szállás csomagok csak nyáron érhetőek el, jó hírünk van: téved! Az akciós nyaralások mellett Hajdúszoboszlón a turisztikai lehetőségek és programok közül télen-nyáron válogathatunk. Ezek köré pedig rendszerint akciós üdülések szerveződnek. Vannak, akik a Szép kártya szállás akció keretében történő felhasználását kifejezetten előnyben részesítik, és így szeretnék elkölteni a munkahelyüktől kapott cafeteriát.

Szeptemberben a Bioétel- és Borfesztivál várja a gasztronómia és a minőségi borok szerelmeseit. A standoknál számos bio élelmiszerekből készült ételkülönlegességgel ismerkedhetnek meg az odalátogatók. A jó hangulatról pedig nem csak az ország különböző borvidékeiről származó remek borok gondoskodnak, de könnyű- és komolyzenei koncertekkel, valamint népi játékok és népzene, néptánc szórakoztatja a kedves közönséget.

Októberben a Szoboszlói Szüreti Mulatság elnevezésű gasztronómiai fesztiválon a tradíciók élednek újjá. Felelevenítjük a szüreti hagyományokat, hajdúsági étkek kerülnek terítékre, és magyar borokat és pálinkákat kóstolgathatunk. A háromnapos rendezvény alatt amatőr együttesek, alternatív zenekarok és ismert fellépők színesítik a programot.

Október végén – november elején az őszi szünet enged némi időt a kikapcsolódásra. Ilyenkor a legszínesebbek a fák, a kellemes hőmérsékletű levegőt az avar illata lengi át. Miért ne kirándulnánk egyet? Hiszen őszi akciós csomagajánlatok egész tárháza áll rendelkezésünkre. A november azonban hűvös, ködös idővel is meglephet bennünket, ami elől jól esik bekuckózni a szaunába, vagy beleolvadni a jó meleg termálvízbe. Mikor is esne jobban, mint amikor alig várjuk, hogy fagyos végtagjainkat felmelegíthessük. A mindenszentek és a halloween köré csoportosuló ünnepkör mókás programokkal is szórakoztatja a gyerekeket és felnőtteket egyaránt.

A Márton Napi Libalakoma minden évben november közepén, Márton naphoz kapcsolódóan kerül megrendezésre. A libalakoma a helyi gasztrofesztiválok „záróakkordja”. Meg is adják a módját rendesen a mulatozásnak: libából készült ételeket fogyaszthatunk minden mennyiségben, és az idei újbort is itt tesztelhetjük le először.

 

Fedezzük fel újra az ünnepek valódi üzenetét!

A december a meghittség és a pihenés ünnepe – vagy mégsem? Manapság, sajnos, a hangsúly igencsak eltolódott az anyagi világ felé. Mindenre időt kell szakítanunk, csupán az ünnepek lényegére nem marad. Jól esne megállni egy kicsit, és elgondolkodni. Érezte már azt, hogy legszívesebben elmenekülne az ünnepre való készülődés és a vendégek elől? Csendes ünneplésre, meghittségre vágyik? Vagy csak pihenni szeretne az ünnepek alatt? Nos, egyre többen úsznak az árral szemben, és döntenek úgy, hogy ezúttal másképpen ünnepelnek. Nem otthon, hanem a legbensőségesebb társasággal elvonulva, az akciós szállások egyikében. Egy utazás nagyszerű apropóként szolgál arra, hogy kiszakadjunk az ünnepek körüli őrületből, így sokan választanak karácsonyi vagy szilveszteri akciós szállás csomagot, hogy az ünnepi pillanatokat gondtalanul élhessék meg.

 

Úgy érzi, lemaradt az idei nyárról? - akciós szállások az év minden időszakában

Böngésszen honlapunkon az akciós üdülések között, és fedezze fel, az év egyes szakaszai milyen akciós szállás ajánlatokat tartogatnak Ön és családja számára.

Mátyás hotel