Foglaljon online a legjobb árakon
Árkalkuláció / Foglalás Ajánlatkérés
Mátyás hotel
mit kell tudni a last minute belföld szállásokról

A last minute szállás ajánlatok népszerűségének titka: a kedvező ár

Ha nyaralásról van szó, egyre több család, baráti társaság válogat inkább last minute szállás ajánlatok között, mert úgy gondolják, így érhetik el a legjobb árat. A hotelek és utazási irodák ajánlatait böngészve valóban találkozhatunk nagyon kedvező lehetőségekkel. Ha utazásunk célja egy last minute belföld wellness all inclusive ellátással, akkor még inkább befolyásoló tényező lehet az ár.

A legideálisabb lehetőség a teljes ellátású pihenésre azonban valóban csak a last minute Magyarország hoteleiben? Más opció is létezik arra, hogyan faraghatunk lejjebb az árakból. Hamarosan mutatjuk tippjeinket.

 

Egyre népszerűbb fogalom a last minute Magyarország szállodáiban, de mit is takar pontosan?

A last minute jelentése: „utolsó perc”, ami arra utal, hogy a szolgáltatást vagy utazást az utolsó pillanatban vásároljuk meg. Ennek oka az, hogy a szállodák, utazási irodák igyekeznek maximálisra feltölteni a vendégek számát, hogy növeljék a szálloda, vagy járat kihasználtságát, ezáltal elkerüljék a veszteségeket, „üres járatokat”. Ennek érdekében a megmaradt néhány üres helyet jóval alacsonyabb áron – és utolsó pillanatban – árusítják.

 

Last minute Magyarország legváltozatosabb feltöltődési lehetőségeivel

Utazás előtt érdemes kijelölni az irányt, hogy milyen fajta kikapcsolódásra vágyunk, mi célt szolgáljon kiruccanásunk. Vannak, akik csendes pihenésre, egész napos termálvízben ücsörgésre vágynak, mások a városnéző programokat preferálják, vagy a legszívesebben a természetben kirándulnak. Az aktív kikapcsolódás szerelmesei és az extrém sportok kedvelői is szép számmal képviseltetik magukat. Sok fiatalnak pedig az üdülés egyet jelent a véget nem érő partik sorozatával. Láthatjuk, mennyi félék vagyunk, milyen sokféle igénnyel. Érdemes tehát olyan útitársat választani, akinek a miénkhez hasonló az érdeklődése, és hasonló jellegű kikapcsolódásra vágyik. Amennyiben családunkkal, vagy kedvesünkkel utazunk, szerencsés, ha előre megbeszéljük a tervezett programokat, és kompromisszumra jutunk az elképzeléseinkkel. Ha kitaláltuk, mivel is szeretnénk tölteni az utazásra szánt időnket, könnyebben találunk ehhez passzoló last minute csomagot is.

 

last minute belföld magyarország

 

Last minute belföld vagy külföld irányába?

Mindkét irányba találkozhatunk remek ajánlatokkal. Ám érdemes szem előtt tartani, hogy a last minute utak hátránya lehet a tervezhetőség hiánya, ezáltal bizonytalanságot keltve az utazni szándékozókban. Kényelmetlen lehet, ha a megadott napokon útitársunk épp nem ér rá, vagy már túl késő szabadságot kivenni. Ha biztosan szeretnénk menni nyaralni, esetleg telelni, azt javasoljuk inkább nézzük ki és foglaljuk le jó előre a szállást, úgy is elérhetjük a last minute árat. Viszont ha úgy alakul, hogy ki tudunk venni egy kis plusz szabit, akkor érdemes megnézni az aktuális last minute utakat és választani egyet, ami pont megfelel. A last minute Magyarország felkapott utazási módja, tehát gyorsan kell cselekedni, míg más utazók le nem csapnak az ajánlatra.

Néhány apróságra azonban nem árt, ha odafigyelünk a tervezés során. Menjünk biztosra, legyünk körültekintőek, és egyeztessünk a szálláshellyel, hogy valóban érvényes foglalást adtunk le a kiválasztott árakon és időpontban.
A last minute belföld vagy külföld irányába népszerűbb? Nos, ha megvizsgáljuk az európai trendeket, a last minute belföld irányába keresettebb, míg külföldön inkább az early bird foglalások számítanak népszerűbbnek (hamarosan kitérünk erre is részletesebben).

Összességében nem biztos, hogy megéri egy last minute útra várni. Épp ellenkezőleg. Ha időben lépünk, és foglalásunkat az elsők között adjuk le, a szállodák többnyire a last minute belföld wellness all inclusive árajánlatoknál is kedvezőbb árakat kínálnak. Érdemes tehát előre gondolkodni és megtervezni az éves szabadságolást.

 

Tekintse meg aktuális akciós ajánlatainkat!

 

Ki korán kel, aranyat lel! Lehet, hogy mégsem a last minute szállás a legolcsóbb?  

Nem olyan rég robbant a köztudatba egy új fogalom: egyre több teret hódítanak az úgynevezett „early bird” akciók. Az early bird jelentése „korai madár”, amelyet első fecskének vagy pacsirtának magyaríthatunk, és a koránkelők kedvezményeként tartjuk számon. Lényege abban rejlik, hogy minél hamarabb foglaljuk le a szállást, annál kedvezményesebb árat csíphetünk meg. Ez az opció a last minute szállás csomagokkal ellentétben nem a kései, hanem épp ellenkezőleg, a korai elköteleződést szorgalmazza. A koránkelők kedvezménye a szolgáltatónak és a vendégnek is egyaránt kedvező, hiszen jó előre tud mindkét fél számolni az utazással. Ráadásul olyan áron juthatunk hozzá, amelynél olcsóbban nem is lehet üdülést megszervezni.

 

Milyen ajánlatokkal és programokkal várjuk?

Hajdúszoboszló az élmények városa

Sokan szépülni, fiatalodni, relaxálni érkeznek a fürdővárosba, mások pedig gyógyító termálvizéért keresik fel a környéket. Jó hírünk van azok számára is, akik programokat keresnek Hajdúszoboszlón, hiszen a belvárosban található Mátyás Király Hotelből minden rendezvény és látványosság könnyedén elérhető. A város és környéke temérdek sport-, kirándulási és szórakozási lehetőséget tartogat. Vízen, levegőben és szárazföldön is kipróbálhatunk extrém sportokat, a szörftől kezdve a sárkányrepülőig. A kikapcsolódást szinte állandó rendszerességű fesztiválok és koncertek is segítik. 
Hajdúszoboszló tipikusan az a hely, ahol rossz idő esetén is találunk magunknak programot. Töltekezhetünk a wellnessben, vagy akár a társadalombiztosítás által támogatott gyógykezelések is igénybe vehetők az év minden időszakában. A kiszemelt gyógyászati wellness csomagok mellé ajánlott előre tájékozódni a TB által igénybe vehető kezelések feltételeiről.

 

Kalkulálja bele a kedvezményeket a szállásárba! Nyaraljon hétköznap!

A hotelünk online foglalási rendszerében az adott paraméterek megadásával kedvünkre szemezgethetünk a számunkra legelőnyösebb időpontok és árak közül. A szobaáraknál feltüntetett árak ugyanis nem fix árak, hanem tájékoztató jellegűek, a szálloda feltöltöttségének függvényében akár naponta is változhatnak.

Az árkalkulátor segítségével győződjön meg a kiválasztott utazási napok pontos szállásdíjáról. Így könnyedén válogathat az Önre szabott egyéni megoldások közül is.

Ha megfelelő ajánlatot találunk, nem érdemes habozni. Szerencsés esetben, két ünnep, vagy hosszú hétvége között alacsonyabb árakon foghatunk ki remek szállásdíjakat. Jó ötlet lehet akár a hétvégét megtoldani egy-két szabadnappal, vagy ha tehetjük, hétköznapra ütemezni a szabadságolást, hiszen azokra a napokra nagy eséllyel kedvezményesebb árakra lelhetünk.

 

Tekintse meg aktuális akciós ajánlatainkat!

 

Szabja egyénre foglalását!

Vendégeink számára még nagyobb előnyt jelent, hogy a foglalási rendszerünkben kiválaszthatjuk akár konkrétan a kívánt szobát, hogy a szállás tökéletesen alkalmazkodjon az elképzeléseinkhez.

Sok leleményes utazónk már a foglalás során gondoskodik arról, hogy felejthetetlenné tegye utazását. Erre különböző extra csomagok is kínálkoznak. Igazán figyelmes dolog meglepni párunkat virágcsokorral, tortával, vagy bekészíteni egy meglepetés-pezsgőt a nagy pillanatra! Választhatunk wellness-, vagy masszázscsomagot is. Négy-öt féle különleges masszázs, vagy testkezelés kombinációja segít visszaállítani a tökéletes testi és lelki harmóniát. Amennyiben mi vagy valamely útitársunk speciális szükségletű, vagy étrendű, érdemes előzőleg egyeztetni a recepción, tudnak-e egyedi árajánlatot vagy étrendet összeállítani.

 

last minute belföld szállás

 

Maradjon update – Ha bizonytalan az utazás pontos időpontjában és inkább last minute szállás ajánlatainkról érdeklődne, iratkozzon fel hírlevelünkre!

Aktuális last minute belföld kínálatunkról azonnal értesítést küldünk.

Lassan búcsút int a nyár, és még nem volt sehol nyaralni? Csípjen meg egy utat last minute Magyarország keleti régiójában, és kényeztesse magát a Mátyás Király Gyógy-és Wellness Hotelben! Ha lemaradt az akciós nyaralások lehetőségéről, további kedvezményes last minute belföldi szállás csomagokkal várjuk az év bármely időszakában!
Nem szükséges napokat böngészéssel töltenie, hírlevelünkből folyamatosan értesülhet összes last minute belföld csomagunkról, és már pakolhat is. Iratkozzon fel most, és értesüljön elsőként a legjobb fogásokról!

 

Feliratkozás

vissza a többi cikkhez
Címkék

Ajánlatok

  • Megújult külsővel nyit strandmedencénk!

    Tájékoztatás!

    Kültéri úszómedencénk várható nyitási ideje: 2024. április 29.

    részletek
  • Élvezze vendégszeretetünket!

    1 éjszakás kikapcsolódás

    Félpanziós ellátás, gyógy-és wellness részleg használat!

    részletek
  • Wellness, Pihenés, Kikapcsolódás

    3 napos kiruccanás

    Kényeztető üdülés félpanziós ellátással, ajándék levesebéddel!

    részletek
  • Testi-lelki kikapcsolódás, kulináris élvezet!

    Szoboszlói Pihenés

    Félpanziós ellátás, gyógy-és wellness részleg használat!

    részletek
  • Szállodán belüli NEAK által támogatott kezelések!

    Kedvezményes gyógyüdülés

    Kellemes gyógyvíz, bőséges svédasztalos ellátás!

    részletek
  • Ajándékutalvány

    Ajándékozzon élményt szeretteinek!

    Személyre szóló ajándékötleteink

    részletek