Foglaljon online a legjobb árakon
Árkalkuláció / Foglalás Ajánlatkérés
Mátyás hotel
Családbarát szálloda Hajdúszoboszlón

Családi wellness gondtalanul

Egy családi üdülés teljesen más fogalmat jelent, mint az egykori „édes kettes”: különösen igaz ez akkor, ha egy több gyermekes családról van szó, hiszen itt már nem csak arra kell figyelni, hogy semmit se hagyjunk otthon, de a kikapcsolódás alatt is biztosítani kell a csöppségek felügyeletét, szórakoztatását illetve az igényeik kielégítését. Ha mi is családosan indulnánk útnak, akkor a lehető legbiztonságosabb pihenésért, egy gyerekbarát szállodát érdemes választanunk. Ilyen például a Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel!

 

Tekintse meg aktuális ajánlatainkat

 

Teljes kikapcsolódás a család apraja-nagyjának!

A munkával járó stressz, a rengeteg elintéznivaló, vagy csak az otthoni teendők folyamatos ellátása nagyban rányomja a bélyegét az egyébként is sokszor monoton és szürke hétköznapokra. Kiemelkedően fontos lenne, hogy a gyerekek mellett a felnőttek is kellőképpen ki tudják magukat pihenni, és időnként egy tartalmas kikapcsolódásban vehessenek részt, kiszakadva ezzel a mindennapok mókuskerekéből. Ha pedig egyszer lemerülnek azok az elemek, akkor minél előbb újra kell őket tölteni! Pont ebben lehet segítségünkre egy családbarát szálloda, ahol nem csak a legkisebb csöppségek élvezhetik az ittlétet, de a szülők is ugyanúgy gondtalanul üdülhetnek.

Mit jelent az, hogy családbarát szálloda? Egy ilyen szállodának igen szigorú kritériumoknak kell megfelelni, hiszen nem csak a megfelelő szobák kialakításáról, és azok felszereltségéről kell gondoskodni, de olyan egyéb szolgáltatásokról is, amelyek nagyban hozzájárulnak a családosan érkezők gondtalan pihenéséhez. Ezen felül a személyzetnek is maximálisan felkészültnek kell lennie az esetleges problémák gyors és eredményes megoldásához.

 

Ha egy igazi gyerekbarát szálloda, akkor keresve sem találhatna jobb helyet, mint a Mátyás Király Hotel!

Aki próbált már különböző korú gyerekekkel útra kelni, az nagyon jól tudja, hogy néha milyen nagy fejtörést jelenthet az összes korosztály figyelmének lekötése mellett, a különféle igények egyszerre történő kielégítése is. Amíg egy-egy ilyen hosszú hétvége vagy nagyobb lélegzetvételű kikapcsolódás során a felnőttek egy nyugisabb kikapcsolódásra vágynak, addig a gyerekek folyton izegnének-mozognának. A Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotelben a legkisebb csöppségektől kezdve, egészen a kamaszkorúakig biztosítunk megfelelő szórakozási és kikapcsolódási lehetőségeket, de velük együtt a szülők is számos élménnyel gazdagodva térhetnek majd haza!

 

Gyerekbarát szálloda, avagy a gondtalan kikapcsolódás öröme

Tartalmas családi együttlétek, gondtalan kikapcsolódás, felemelő wellness élmények, kulináris élvezetek: Mátyás Király Hotel, avagy egy igazi gyerekbarát szálloda!

 

Mindent megteszünk azért, hogy bármelyik családtagnak felejthetetlen élményekben legyen része! Teljesen mindegy, hogy milyen évszak van éppen, az ideális kialakítású környezet mellett számos játékos elfoglaltsággal és színes programmal várjuk a nagycsaládosan érkezőket, mindezt annak érdekében, hogy ne csak a gyerekek, de a szülők is gondtalanul üdülhessenek! Mivel a gyerekek számára az egyik legnagyobb örömöt a játék jelenti, így szállodánkban nem csak egy egész játékbirodalommal, de a hotel falain belül és kívül is, számos aktív sporttevékenységekkel tesszük mozgalmassá az ittlétet, legyen szó egy közös családi, vagy csak önálló időtöltésről!

Nincs ez másképp a wellness részlegünkön sem, ahol a különféle relaxációs lehetőségek mellett, játékos gyermekmedencével és izgalmas barlangfürdővel garantáljuk a maximális szórakozást. Tudjuk, hogy a gyerekek milyen válogatósak tudnak lenni, így a hotel éttermében kifejezetten az ő számukra összeállított ételekkel készültünk, melyet egy beszédes, vidám étlappal teszünk még tetszetősebbé, de ezen kívül baba-mama konyhával is rendelkezünk. A mindennel felszerelt, modern szobáinkban pedig minden szükséges kelléket megtalál majd ahhoz, hogy ne kelljen bepakolnia az egész otthonát egy kis kikapcsolódáshoz.

 

Anya, apa kimenőn?!

Természetesen szülőként is elmehet az ember szabadságra, azonban a szülőszerepből kibújni már annál nehézkesebb dolog, abban az esetben, ha a csemetékkel együtt utazunk el. De mégis, hogyan tudna a családi vakáció közepette az anyuka és apuka, csak egy röpke órára elszakadni egy kis ÉNIDŐ erejére? A Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotelben mi erre is gondoltunk! A hagyományos wellness szolgáltatások mellett létrehoztunk egy úgynevezett „Anyukák stresszoldó napja” és „Apukák stresszoldó napja” wellness csomagot, így amíg az apuka vigyáz a gyerekekre, addig az anyuka kényeztetheti magát egy kicsit, majd ugyanez fordítva. Szakítson egy kis időt magára, és lazuljon el a kellemes szépítő kezelések, és lélekemelő masszázsok tengerében!

Ha sikerült meggyőznünk Önöket arról, hogy szállodánk nem csak egy mindennel felszerelt és élményekkel teli lehetőség, de maximálisan családbarát is, akkor bátran nézzenek szét az aktuális ajánlataink között!

 

Aktuális ajánlataink

 

vissza a többi cikkhez
Címkék

Ajánlatok

  • Megújult külsővel nyit strandmedencénk!

    Tájékoztatás!

    Kültéri úszómedencénk várható nyitási ideje: 2024. április 29.

    részletek
  • Élvezze vendégszeretetünket!

    1 éjszakás kikapcsolódás

    Félpanziós ellátás, gyógy-és wellness részleg használat!

    részletek
  • Wellness, Pihenés, Kikapcsolódás

    3 napos kiruccanás

    Kényeztető üdülés félpanziós ellátással, ajándék levesebéddel!

    részletek
  • Testi-lelki kikapcsolódás, kulináris élvezet!

    Szoboszlói Pihenés

    Félpanziós ellátás, gyógy-és wellness részleg használat!

    részletek
  • Szállodán belüli NEAK által támogatott kezelések!

    Kedvezményes gyógyüdülés

    Kellemes gyógyvíz, bőséges svédasztalos ellátás!

    részletek
  • Ajándékutalvány

    Ajándékozzon élményt szeretteinek!

    Személyre szóló ajándékötleteink

    részletek