Foglaljon online a legjobb árakon
Árkalkuláció / Foglalás Ajánlatkérés
Mátyás hotel
szilveszteri szállások hajdúszoboszló városában

Egy kellemes kikapcsolódás – Hajdúszoboszló szilveszter éjjelén

Úgy érzi, hogy lassan, de biztosan, vagy esetleg rohamtempóban közeledik az év vége? Kinek, hogy. Egy azonban biztos: december 31-e hamarosan beköszönt és búcsút intünk a 2020-as évnek. A mondás is úgy tartja, hogy amilyen lesz az új évünk első napja, az jellemzi majd az év többi napját is. Habár, mi nem hiszünk a babonákban, mégis kiemelkedően fontosnak tartjuk, hogy méltó módon búcsúztassuk el a mögöttünk álló 12 hónapot. Éppen ezért a Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotelben, mi gondoskodunk majd a tökéletes szilveszteri szállás és felejthetetlen élmények megteremtéséről, így Önnek és szeretteinek semmi más dolga nem lesz majd, csak megérkezni hozzánk!


Tekintse meg szilveszteri ajánlatainkat!

 

Sokakban jogosan felmerülhet a kérdés, hogy ha a szilvesztert nem a megszokott, otthoni körülmények között töltjük, akkor mégis milyen plusz élményt nyújthat egy ilyesfajta kiruccanás? A szilveszteri programok szállással egybekötve, rendkívül eseménydússá teszik ezt az élményt, különösen igaz ez akkor, ha a szilveszter szállás és programok tekintetében is, külön-külön kiemelkedő színvonalú. A Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel talán ezért is ilyen különleges, hiszen Hajdúszoboszló szilveszter idejére egy remek lehetőséggé alakul át, mindegy, hogy a kedvesünkkel, egy baráti társasággal vagy csak nagycsaládosan érkezünk meg ebbe a lenyűgöző városba. Így tehát a Mátyás Király Hotel és Hajdúszoboszló remek lehetőségeinek ötvözésével, teljesen mindegy, hogy a hotel falain belül, vagy kívül töltené szívesebben az idejét, az idei szilveszter szállás és programok tekintetében is egyaránt kiemelkedő lesz majd!

Szeretne az óévtől a legtökéletesebb helyen elköszönni és elégedetten átlépni az újév küszöbén? Természetesen töltheti az év utolsó napjait a megszokott környezetében, otthonában is, de miért tenné? Keresve sem találhatna jobb alkalmat erre, mint Hajdúszoboszló szilveszter idejére! Már hónapok óta szilveszteri szállások sokaságával találkozhatunk, akár az újságok hirdetési oldalain, akár a média különféle felületén, vagy online. Ez talán nem is meglepő, hiszen szilveszter estéje nem csak az év egyik legnagyobb mulatsága, de egy olyan esemény, amely különleges jelentéssel bír. Habár szilveszteri szállások tömkelegével találhatjuk magunkat szembe, nagyon nem mindegy, hogy végül hol fogjuk eltölteni ezt a meghatározó pár napot, ahhoz, hogy pozitívan és újult erővel léphessünk át az újév küszöbén.

 

Nem csak egy összkomfortos szállás szilveszter idejére, de felejthetetlen élmények is várják!

 

Szilveszteri programok szállással? Gondoljon csak bele! Miért is ne, ha létezik olyan szállás szilveszter estéjére, ami az igényeinek megfelelő? Könnyű elveszni a szilveszteri szállások ajánlatai között, azonban érdemes olyan helyet keresni az óév búcsúztatására, ahol nem csak egy szimpla szállás az, amit kaphatunk a pénzünkért cserébe, de színes programok is! Eseménydús szilveszteri programok szállással együtt, a Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotelében!

 

szilveszteri szállás Hajdúszoboszlón programokkal

Fantasztikus szilveszteri szállások Hajdúszoboszló városában! Modern és minden földi jóval felszerelt szállás szilveszter idejére!

 

Hajdúszoboszló szilveszter környékén is számtalan programmal várja Önt és családját, barátait! Az idegenforgalom számára a szilveszter szállás és programok tekintetében egy kiemelt időszak, így szeretnénk pár tippet adni Önnek, hogy miért is érdemes az idei szilveszteri szállás foglalását Hajdúszoboszló különleges atmoszférájú városába céloznia.

 

Az Alföld leghíresebb fürdővárosa

A szilveszteri szállások ajánlatait böngészi éppen? Ünnepelje az idei év lezárását Hajdúszoboszló városában! Hajdúszoboszló nem csak a karácsonyi ünnepek idejére rejteget magában színes programokat és izgalmas meglepetéseket, de Hajdúszoboszló szilveszter éjjelére is felelevenedik!

Hajdúszoboszló, az Alföld legismertebb városa, ahol az aktív és a passzív időtöltés egyaránt könnyedén megvalósítható. Gondozott parkjai, üdülőváros jellege és szolgáltatásai egyedülállók, társaságok, vagy családdal és gyermekekkel érkezők számára is teljes kikapcsolódást jelent. A néhány kilométerre található Hortobágyi Nemzeti Park és a hortobágyi puszta látnivalói és különleges programjai egész évben várják a látogatókat. Érdemes télen is ellátogatni a nemzeti parkba és megejteni egy téli kirándulást egy-egy tanösvényen vagy túraútvonalon.

Miért ne köszönthetné az új esztendőt a kedvenc fürdőruhájában? Hajdúszoboszló fő attrakciója a fürdőkomplexum, mely 1927 óta várja fürdővendégeit, egész évben felejthetetlen élményt nyújtva bármely korosztály számára. A gyógyfürdő az év minden napján 7:00-19:00 óráig látogatható, de az év utolsó napjára különleges programmal készülnek. Aki nem feltétlenül a szilveszteri szállások valamelyikén köszöntené éjfélkor az újévet, annak a fürdő külön programmal kedveskedik: december 31-én 20:00-tól január 1. 4:00-ig az Aqua-Palace Élményfürdőben fürdőruhás szilveszteri habparty-val várja a bulizni vágyókat. Így a szilveszter Hajdúszoboszló termálfürdőjében egy felejthetetlen party résztvevőjeként, fürdőruhában is megünnepelhető.

 

Tekintse meg szilveszteri ajánlatainkat!

 

Szilveszteri szállás a Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotelben


szilveszteri szállások hajdúszoboszló
Legyen az idei szilveszter szállás és programok tekintetében is egy felejthetetlen élmény! Foglaljon időben, és ne maradjon le a szilveszteri szállás ajánlatainkról! Ha szállás szilveszter idején, akkor Mátyás Király Hotel!


Aki egy kicsit visszafogottabb fürdőzésre vágyik az év utolsó napján, annak a Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotelben történő szállás szilveszter környékén nagyszerű lehetőség. Szállodánk a tükörtiszta vizű beltéri úszómedence mellett különféle egészségmegőrző szolgáltatásokat is kínál vendégei részére, hogy ne csak egy szimpla ’szilveszteri programok szállással’ érzet maradjon Önben a nálunk elöltött pár nap után. Garantáljuk, hogy tőlünk valóban jó érzéssel, feltöltődve, kipihenten és egészségesebben térhet vissza a dolgos hétköznapokhoz.

A Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotelben, az exkluzív szilveszteri szállás mellett, hotelünk étterme gondoskodik majd a finomabbnál finomabb falatokról! Hogy ne kizárólag a hotel szilveszteri szállás jellegét hangsúlyozzuk, érdemes szót ejteni szállodánk félpanziós ellátásáról, mely keretén belül a svédasztalos reggelik, svédasztalos, vagy menüválasztásos vacsorák alkalmával megízlelheti konyhánk gasztronómiai fogásait, ráadásul a szilveszter Hajdúszoboszló egyik legkiválóbb szállodájában sem maradhat ünneplés nélkül. Az év utolsó napjára szilveszteri gálavacsorára invitáljuk vendégeinket. Így tehát a nálunk eltöltött pár nap alatt, nem csak egy felejthetetlen szilveszter szállás lesz az, amit kínálunk Önöknek: a klasszikus és magyaros ízvilágok falatozása mellett, a különleges étrenden élők, vagy a vegetáriánusok sem maradnak majd üres gyomorral, hiszen a széles étel választékunkból, mindenki talál majd a fogára valót!

A Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel tehát nem csak az idei szilveszter szállás lehetőségét kínálja Önnek, hanem az ideális csomagot, hogy valóban tökéletesre sikerüljön a szilveszter Hajdúszoboszló városában. Szállodánk hírneve a garancia arra, hogy ez a tökéletes szállás szilveszter éjszakára. Bármit is tervezzen, egy kisebb összejövetelt a családdal, vagy nagyobb társasági mulatságot, szilveszteri szállás tekintetében nem kell tovább gondolkoznia. Ráadásul amennyiben velünk tölti az év utolsó napjait és kedvezményes ajánlataink közül választ, további meglepetésekkel, kedvezményekkel várjuk Önt! A komplett ajánlatot erre a linkre kattintva találja.

 

Szilveszter szállás és programok tekintetében Hajdúszoboszlón

Hajdúszoboszló szilveszter éjszaka hagyományaihoz híven idén is megrendezi az óévbúcsúsztató szilveszteri csergetést, melyet tűzijáték és zenei előadások, koncertek követnek. A szilveszteri csergetésnek több évszázados hagyománya van. A legenda szerint 1559. december 31-én a város lakói kolompszóval és ostorpattogtatással tartották távol a várost fenyegető török sereget. Ennek tiszteletére és az óév búcsúztatására rendezik meg minden évben a nagyszabású eseményt a város főterén. A város ezen az estén nem csendesül el, hiszen a kitűnően megszervezett szilveszteri programok szállással, vendéglátóhelyekkel és különféle szolgáltatásokkal vonzzák a látogatókat. A szilveszteri szállások, a szállodai- és egyéb vendéglátóhelyek kapacitása véges, érdemes tehát időben gondolni a foglalásra. Ne hagyja az utolsó pillanatra!

Ha idén a megszokottól valami egészen új és különleges élményre vágyik, ha unja már a szokásos otthon töltött szilveszter estéket, vagy ha még ötlete sincs, hogy hogyan búcsúztathatná el megfelelően az óévet, akkor a Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotelében, jó helyen jár! Fantasztikus szilveszteri programok szállással egybekötve, a gyönyörű Hajdúszoboszló városában!



vissza a többi cikkhez
Címkék

Ajánlatok

  • Élvezze vendégszeretetünket!

    1 éjszakás kikapcsolódás

    Félpanziós ellátás, gyógy-és wellness részleg használat!

    részletek
  • Wellness, Pihenés, Kikapcsolódás

    3 napos kiruccanás

    Kényeztető üdülés félpanziós ellátással, ajándék levesebéddel!

    részletek
  • Testi-lelki kikapcsolódás, kulináris élvezet!

    Szoboszlói Pihenés

    Félpanziós ellátás, gyógy-és wellness részleg használat!

    részletek
  • Szállodán belüli NEAK által támogatott kezelések!

    Kedvezményes gyógyüdülés

    Kellemes gyógyvíz, bőséges svédasztalos ellátás!

    részletek
  • Ajándékutalvány

    Ajándékozzon élményt szeretteinek!

    Személyre szóló ajándékötleteink

    részletek