Foglaljon online a legjobb árakon
Árkalkuláció / Foglalás Ajánlatkérés
Mátyás hotel
szilveszteri szállások hajdúszoboszló városában

Egy kellemes kikapcsolódás – Hajdúszoboszló szilveszter éjjelén

Úgy érzi, hogy lassan, de biztosan, vagy esetleg rohamtempóban közeledik az év vége? Kinek, hogy. Egy azonban biztos: december 31-e hamarosan beköszönt és búcsút intünk a 2019-es évnek. Szeretne az óévtől a legtökéletesebb helyen elköszönni és elégedetten átlépni az újév küszöbén? Természetesen töltheti az év utolsó napjait a megszokott környezetében, otthonában is, de miért tenné? Már hónapok óta szilveszteri szállások sokaságával találkozhatunk, akár az újságok hirdetési oldalain, akár a média különféle felületén, vagy online.

Szilveszteri programok szállással? Gondoljon csak bele! Miért is ne, ha létezik olyan szállás szilveszter estéjére, ami az igényeinek megfelelő?

Hajdúszoboszló szilveszter környékén is számtalan programmal várja Önt és családját, barátait! Az idegenforgalom számára a szilveszter szállás és programok tekintetében egy kiemelt időszak, így szeretnénk pár tippet adni Önnek, hogy miért is érdemes az idei szilvesztert Hajdúszoboszló különleges atmoszférájú városában töltenie.

 

Az Alföld leghíresebb fürdővárosa

Hajdúszoboszló, az Alföld legismertebb városa, ahol az aktív és a passzív időtöltés egyaránt könnyedén megvalósítható. Gondozott parkjai, üdülőváros jellege és szolgáltatásai egyedülállók, társaságok, vagy családdal és gyermekekkel érkezők számára is teljes kikapcsolódást jelent.
A néhány kilóméterre található Hortobágyi Nemzeti Park és a hortobágyi puszta látnivalói és különleges programjai egész évben várják a látogatókat. Érdemes télen is ellátogatni a nemzeti parkba és megejteni egy téli kirándulást egy-egy tanösvényen vagy túraútvonalon.

Hajdúszoboszló fő attrakciója a fürdőkomplexum, mely 1927 óta várja fürdővendégeit, egész évben felejthetetlen élményt nyújtva bármely korosztály számára. A gyógyfürdő az év minden napján 7:00-19:00 óráig látogatható, de az év utolsó napjára különleges programmal készülnek.Aki nem feltétlenül a szilveszteri szállások valamelyikén köszöntené éjfélkor az újévet, annak a fürdő külön programmal kedveskedik: december 31-én 20:00-tól január 1. 4:00-ig az Aqua-Palace Élményfürdőben fürdőruhás szilveszteri habparty-val várja a bulizni vágyókat. Így a szilveszter Hajdúszoboszló termálfürdőjében egy felejthetetlen party résztvevőjeként, fürdőruhában is megünnepelhető.

 

Tekintse meg szilveszteri ajánlatainkat!

 

Szilveszteri szállás a Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotelben

szilveszteri szállások hajdúszoboszló


Aki egy kicsit visszafogottabb fürdőzésre vágyik az év utolsó napján, annak a Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotelben történő szállás szilveszter környékén nagyszerű lehetőség. Szállodánk a tükörtiszta vizű beltéri úszómedence mellett különféle egészségmegőrző szolgáltatásokat is kínál vendégei részére, hogy ne csak egy szimpla ’szilveszteri programok szállással’ érzet maradjon Önben a nálunk elöltött pár nap után.Garantáljuk, hogy tőlünk valóban jó érzéssel, feltöltődve, kipihenten és egészségesebben térhet vissza a dolgos hétköznapokhoz.

És hogy ne kizárólag a hotel szilveszteri szállás jellegét hangsúlyozzuk, érdemes szót ejteni szállodánk félpanziós ellátásáról, mely keretén belül a svédasztalos reggelik, svédasztalos, vagy menüválasztásos vacsorák alkalmával megízlelheti konyhánk gasztronómiai fogásait, ráadásul a szilveszter Hajdúszoboszló egyik legkiválóbb szállodájában sem maradhat ünneplés nélkül. Az év utolsó napjára szilveszteri gálavacsorára invitáljuk vendégeinket.

A Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel tehát nem csak az idei szilveszter szállás lehetőségét kínálja Önnek, hanem az ideális csomagot, hogy valóban tökéletesre sikerüljön a szilveszter Hajdúszoboszló városában. Szállodánk hírneve a garancia arra, hogy ez a tökéletes szállás szilveszter éjszakára. Bármit is tervezzen, egy kisebb összejövetelt a családdal, vagy nagyobb társasági mulatságot, szilveszteri szállás tekintetében nem kell tovább gondolkoznia. Ráadásul amennyiben velünk tölti az év utolsó napjait és kedvezményes ajánlataink közül választ, további meglepetésekkel, kedvezményekkel várjuk Önt! A komplett ajánlatot erre a linkre kattintva találja.

 

Szilveszter szállás és programok tekintetében Hajdúszoboszlón

Hajdúszoboszló szilveszter éjszaka hagyományaihoz híven idén is megrendezi az óévbúcsúsztató szilveszteri csergetést, melyet tűzijáték és zenei előadások, koncertek követnek. A szilveszteri csergetésnek több évszázados hagyománya van. A legenda szerint 1559. december 31-én a város lakói kolompszóval és ostorpattogtatással tartották távol a várost fenyegető török sereget. Ennek tiszteletére és az óév búcsúztatására rendezik meg minden évben a nagyszabású eseményt a város főterén.
A város ezen az estén nem csendesül el, hiszen a kitűnően megszervezett szilveszteri programok szállással, vendéglátóhelyekkel és különféle szolgáltatásokkal vonzzák a látogatókat.
A szilveszteri szállások, a szállodai- és egyéb vendéglátóhelyek kapacitása véges, érdemes tehát időben gondolni a foglalásra. Ne hagyja az utolsó pillanatra!

 

Tekintse meg szilveszteri ajánlatainkat!

 

vissza a többi cikkhez
Címkék

Akciók

 • 2020.01.03 - 02.29.

  Év eleji árszállingózás

  Már 12.000 Ft/fő/éjtől

  részletek
 • 2020.03.01-06.30.

  Tavaszi zsongás

  Már 12.000 Ft/fő/éjtől

  részletek
 • 2020.04.10 - 04.13.

  Húsvét

  TELTHÁZ

  részletek
 • 2020.04.22-24,05.20-22., 05.24-29.

  ÁRROBBANÁS-Szeszélyes tavaszi árak!

  Már 10.000 Ft/fő/éjtől

  részletek
 • 2020.05.29 - 06.01.

  Pünkösd

  Már 14.900 Ft/fő/éjtől

  részletek
 • 2020.07.01-08.31.

  Nyári akciós csobbanás

  Már 14.900 Ft/fő/éjtől

  részletek