Foglaljon online a legjobb árakon
Árkalkuláció / Foglalás Ajánlatkérés
Mátyás hotel
karácsonyi wellness ajánlatok hotelünkben

Karácsonyi wellness ajánlatok a Mátyás Király Hotelben

A karácsony a szeretet ünnepe. Minden évben – akár heteken, hónapokon át – készülünk rá, hogy az év végi ünnepek alkalmával szeretteinket a legbensőségesebb élményekkel lephessük meg. Rohanó világunkban azonban egyre feszültebbé válik az ünnepeket megelőző időszak, hiszen sajnálatos módon valahogy soha, semmire sincs elegendő időnk.

 

Különleges karácsonyi üdülést kínálunk Önnek!

Idén egy könnyedebb, ám rendkívül különleges és meghitt karácsonyi élményre vágyik? Családjával töltené az ünnepeket, de kimozdulna kicsit a szokásos, otthoni környezetéből? A filmekben a karácsonyi kikapcsolódás rendszerint végtelenül békés és nyugodt, a családtagok, rokonok és barátok jó hangulatban, gyertyafény mellett, kipihenten és gondtalanul fogyasztják el a pazarul feltálalt, ínycsiklandozó ételeket, majd bontogatják az ajándékokat a pompásan feldíszített fenyőfa mellett. De mint tudjuk, a valóságban mindez kicsit másképp történik. A közvetlenül az ünnepek előtti teendők, bevásárlás, takarítás, sütés-főzés, lakásdíszítés rengeteg időnket és energiánkat felemészti. Mindenképpen így kell ennek lennie? Szó sincs róla! Éppen ezért egyre többen választják a kimerítő előkészületek helyett a karácsonyi üdülés adta lehetőségeket. Ilyen például egy valóban pihentető és kikapcsolódást nyújtó karácsonyi wellness csomag igénybevétele valamelyik karácsonyi szállást nyújtó szállodában. Wellness karácsony idején? Miért is ne?

 

Karácsonyi wellness ajánlatok

A Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel olyan karácsonyi wellness ajánlatokkal lepi meg Önt, melyek minden bizonnyal elnyerik tetszését! Amennyiben pedig igénybe veszi szolgáltatásainkat, többé nem lesz kétsége afelől, hogy a karácsony wellness lehetőségekkel gazdagítva a legnagyszerűbb élményt képes nyújtani Önnek és családjának!

Visszatérő és új vendégeink szíves figyelmébe ajánljuk a december 20 és 28-a közötti időszakra összeállított karácsonyi wellness kínálatunkat. Amennyiben ebben az időszakban minimum 5 éjszakára vendégünkként üdvözölhetjük, különleges akciós árakat biztosítunk Önöknek. Ennek keretén belül természetesen nem csak karácsonyi szállás lehetőséget kínálunk, de többek között garantáljuk, hogy páratlan kulináris élvezetekben legyen része, mely regionális specialitásokban gazdag bőséges svédasztalos reggelit, és svédasztalos vacsorát takar. A hozzánk érkező vendégek mindig elégedettségüket fejezik ki, hiszen kedvük szerint válogathatnak a területre jellemző ételspecialitások, magyaros és vegetáriánus fogásaink közül, melyeket kiváló alapanyagokból, a legnagyobb szakértelemmel és odafigyeléssel készítünk el.

 

Tekintse meg akciós karácsonyi ajánlatainkat!

 

Az ünnepi időszak és a karácsony wellness tekintetében változatlan az év többi napjához képest, hiszen a karácsonyi üdülés során is komplexen élvezheti a beltéri gyógy- és wellness részlegünk nyújtotta lehetőségeket. A karácsonyi kikapcsolódás alatt is többek között gyógyvizes medencék, pezsgőfürdő, váltófürdő, taposómedence, finn – és infraszauna, továbbá fitness terem garantálja vendégeink számára a tökéletes és egészséges szabadidő eltöltési alternatívát.

karácsonyi wellness ajánlatok pihenjen az ünnepek alatt

 

Ajándékozzon karácsonyi wellness pihenést!

Fejtörést jelent, hogy mit ajándékozzon szeretteinek idén karácsonyra? Megkímélné kedvesét az ünnepi készülődés fáradalmaitól, nyugalomra vágyik a sürgés-forgás helyett? Hotelünk teljes körű szolgáltatásokkal áll rendelkezésére, hogy Önnek és családjának valóban legyen ideje egymásra figyelni és kizárólag a nyugalomra és pihenésre koncentrálni. Bízzon bennünk: a karácsony wellness lehetőségekkel felturbózva páratlan élményt nyújt majd Önnek és szeretteinek! Karácsonyi wellness ajánlatok tekintetében pedig nem kell sokat kutakodnia, IDE kattintva megtalálhatja a szállodánk által összeállított wellness karácsony időszakában elnevezésű akciós ajánlatunkat! Vessen rá Ön is egy pillantást, hogy meggyőződhessen róla, valóban egyedülálló ajánlattal készültünk Önnek az ünnepekre!

 

Karácsony Hajdúszoboszlón

Míg a Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel az ünnepi karácsonyi szállásról gondoskodik, addig Hajdúszoboszló – hazánk nagy népszerűségnek örvendő fürdővárosa - pedig egy olyan külső helyszínt biztosít mindehhez, ami minden bizonnyal a család apraját-nagyját lenyűgözi majd. Hajdúszoboszló az ünnepekre különleges díszbe öltözik és egyedi ünnepi programokat kínál. A városi fürdő sem teszi ezt másképp, különleges programokkal készül arra, hogy a Hajdúszoboszlóra érkező vendégek a legnagyszerűbb élményekkel gazdagodva térhessenek haza az ünnepek végén.

Wellness karácsony? Reméljük, hogy sikerült meggyőznünk Önt és hamarosan személyesen is bizonyíthatjuk, hogy a válasz egyértelműen: igen. A december 20-a és 28-a közötti időszakra vonatkozóan ajándékozza meg magát és családját egy pár napos pihenéssel Hajdúszoboszlón! Mindehhez válassza a Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotelünnepi szolgáltatásait, hogy idén a karácsonyi kikapcsolódás valóban felejthetetlen élményt jelentsen!

 

Tekintse meg akciós karácsonyi ajánlatainkat!

 

 

vissza a többi cikkhez
Címkék

Akciók

 • 2020.01.03 - 02.29.

  Év eleji árszállingózás

  Már 12.000 Ft/fő/éjtől

  részletek
 • 2020.03.01-06.30.

  Tavaszi zsongás

  Már 12.000 Ft/fő/éjtől

  részletek
 • 2020.04.10 - 04.13.

  Húsvét

  TELTHÁZ

  részletek
 • 2020.04.22-24,05.20-22., 05.24-29.

  ÁRROBBANÁS-Szeszélyes tavaszi árak!

  Már 10.000 Ft/fő/éjtől

  részletek
 • 2020.05.29 - 06.01.

  Pünkösd

  Már 14.900 Ft/fő/éjtől

  részletek
 • 2020.07.01-08.31.

  Nyári akciós csobbanás

  Már 14.900 Ft/fő/éjtől

  részletek