Foglaljon online a legjobb árakon
Árkalkuláció / Foglalás Ajánlatkérés
Mátyás hotel
karácsonyi wellness ajánlatok hotelünkben

Karácsonyi wellness ajánlatok a Mátyás Király Hotelben

A karácsony a szeretet ünnepe. Minden évben – akár heteken, hónapokon át – készülünk rá, hogy az év végi ünnepek alkalmával szeretteinket a legbensőségesebb élményekkel lephessük meg. Rohanó világunkban azonban egyre feszültebbé válik az ünnepeket megelőző időszak, hiszen sajnálatos módon valahogy soha, semmire sincs elegendő időnk. Törje meg ezt a bosszantó „hagyományt”, és legyen ez idén másképp! Nincs ötlete, hogy hogyan? Teljen az idei karácsony wellness környezetben, melynek megvalósulásához az általunk kínált, szenzációs karácsonyi wellness ajánlatok is elengedhetetlenek lesznek!

 

Különleges karácsonyi üdülést kínálunk Önnek!

Idén egy könnyedebb, ám rendkívül különleges és meghitt karácsonyi élményre vágyik? Családjával töltené az ünnepeket, de kimozdulna kicsit a szokásos, otthoni környezetéből? A filmekben a karácsonyi kikapcsolódás rendszerint végtelenül békés és nyugodt, a családtagok, rokonok és barátok jó hangulatban, gyertyafény mellett, kipihenten és gondtalanul fogyasztják el a pazarul feltálalt, ínycsiklandozó ételeket, majd bontogatják az ajándékokat a pompásan feldíszített fenyőfa mellett. De mint tudjuk, a valóságban mindez kicsit másképp történik. A közvetlenül az ünnepek előtti teendők, bevásárlás, takarítás, sütés-főzés, lakásdíszítés rengeteg időnket és energiánkat felemészti. És amikor végre azt gondolnánk, hogy sínen vagyunk és elkészültünk mindennel, sokszor akkor jön el csak a fekete leves: a házi kedvencünk megrágja a karácsonyi díszeket, a gyerekek leborítják a karácsonyfát, hamuvá ég a gesztenyével töltött ünnepi pulyka vagy csak a csomagolópapír helyett véletlen celofánt veszünk.

A valóságban, a meghitt élmények és igazi pillanatok átélése helyett, az ünnepek végére nem csak elfáradunk, de visszanézve szabályosan egy teherként tekinthetünk az egész ünnepi fennforgásra. A karácsonyi stresszt csak tovább fokozhatja, ha a már felnőtt gyerekek távol élnek a szülőktől és a legnagyobb hóvihar ellenére is oda kell érni hozzájuk, vagy valamilyen oknál fogva nem tud egy helyen ünnepelni a család és egyik helyről a másikra kell rohanni ahhoz, hogy mindenkit meglátogassunk. Az ünnepek közeledtével felgyülemlett munkahelyi teendőkről már említést sem téve. Így mára már sok esetben a karácsony eredeti fogalma, sajnálatos módon sokkal inkább egy megterhelő élménnyé alakult át. Véleményünk szerint azonban az ünnepeket nem túlélni kellene, hanem sokkal inkább megélni. Így tehát mindenképpen így kell ennek lennie? Szó sincs róla! Éppen ezért egyre többen választják a kimerítő előkészületek helyett a karácsonyi üdülés adta lehetőségeket. Ilyen például egy valóban pihentető és kikapcsolódást nyújtó karácsonyi wellness csomag igénybevétele valamelyik karácsonyi szállást nyújtó szállodában. Wellness karácsony idején? Miért is ne?

 

Karácsonyi wellness a megszokott ajándékok helyett

Karácsonyi üdülés, idén egy kicsit másképp! Ezúttal a megszokott ajándékok helyett ajándékozzon inkább egy igazi élményt! Felemelő karácsonyi wellness ajánlatok a Mátyás Király Hotelben!

 

Ha az ünnepekkel járó rohanásra fordított időt és energiát, inkább magunkra és családunkra fordítjuk, akkor úgy élhetjük át az év legszebb ünnepének békés és meghitt pillanatait, hogy közben azokkal az emberekkel lehetünk, akiket a legjobban szeretünk. Ez már sokkal jobban hangzik, ugye? Ajándékozzon élményt, hiszen az együtt eltöltött időnél nincs szebb ajándék! Karácsony wellness környezetben!

 

Karácsonyi wellness ajánlatok

A Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel olyan karácsonyi wellness ajánlatokkal lepi meg Önt, melyek minden bizonnyal elnyerik tetszését! Amennyiben pedig igénybe veszi szolgáltatásainkat, többé nem lesz kétsége afelől, hogy a karácsony wellness lehetőségekkel gazdagítva a legnagyszerűbb élményt képes nyújtani Önnek és családjának!

Visszatérő és új vendégeink szíves figyelmébe ajánljuk a december 20 és 28-a közötti időszakra összeállított karácsonyi wellness kínálatunkat. Amennyiben ebben az időszakban minimum 5 éjszakára vendégünkként üdvözölhetjük, különleges akciós árakat biztosítunk Önöknek, annak érdekében, hogy az idei karácsony wellness környezetben valósulhasson meg! Ennek keretén belül természetesen nem csak karácsonyi szállás lehetőséget kínálunk, de többek között garantáljuk, hogy páratlan kulináris élvezetekben legyen része, mely regionális specialitásokban gazdag bőséges svédasztalos reggelit, és svédasztalos vacsorát takar. A hozzánk érkező vendégek mindig elégedettségüket fejezik ki, hiszen kedvük szerint válogathatnak a területre jellemző ételspecialitások, magyaros és vegetáriánus fogásaink közül, melyeket kiváló alapanyagokból, a legnagyobb szakértelemmel és odafigyeléssel készítünk el.

A gondtalan karácsonyi pihenés mellé szenzációs karácsonyi wellness ajánlatok is járnak!

 

Tekintse meg akciós karácsonyi ajánlatainkat!

 

Az ünnepi időszak és a karácsony wellness tekintetében változatlan az év többi napjához képest, hiszen a karácsonyi üdülés során is komplexen élvezheti a beltéri gyógy- és wellness részlegünk nyújtotta lehetőségeket. A karácsonyi kikapcsolódás alatt is többek között gyógyvizes medencék, pezsgőfürdő, váltófürdő, taposómedence, finn – és infraszauna, továbbá fitness terem garantálja vendégeink számára a tökéletes és egészséges szabadidő eltöltési alternatívát.

karácsonyi wellness ajánlatok pihenjen az ünnepek alatt

Számoljanak le a felesleges stresszel és legyen idén a karácsony wellness hotelben! Mátyás Király hotel, az Önök vendéglátója!

 

Ajándékozzon karácsonyi wellness pihenést!

Fejtörést jelent, hogy mit ajándékozzon szeretteinek idén karácsonyra? Megkímélné kedvesét az ünnepi készülődés fáradalmaitól, nyugalomra vágyik a sürgés-forgás helyett? Ajándékot vásárolni az egyik legszebb, de egyben legstresszesebb feladat, különösen igaz ez akkor, ha mi is inkább azt a tábort erősítjük, akik az utolsó pillanatban szerzik be az összes fontos kelléket, és ekkora is időzítik az ajándékok beszerzését: ilyenkor igyekszünk olyan kedvességgel meglepni szeretteinket, amelyek nem csak az adott személyhez passzolnak majd, de biztosak lehetünk benne, hogy hasznát is tudja majd venni az illető. Egyszerű dolgunk van abban az esetben, ha valaki esetleg konkrétan kinyilatkoztatja, hogy mire vágyik, azonban mi a helyzet akkor, ha valakinek már mindene megvan és minden korábbi ajándék ötletünket előttük már? Ilyenkor nem marad más, mint egy nyakig túlzsúfolt bevásárlóközpontban történő lázas töprengések közepette, kiválasztunk egy újabb mütyürt, és bíznunk benne, hogy végül nem a szekrény alján fogja majd végezni. Van egy nagyszerű ötletünk, amellyel biztosan sikert arat! Idén ajándékozzon inkább élményt! Karácsony wellness környezetben a szerettei körében!

Hotelünk teljes körű szolgáltatásokkal áll rendelkezésére, hogy Önnek és családjának valóban legyen ideje egymásra figyelni és kizárólag a nyugalomra és pihenésre koncentrálni. Bízzon bennünk: a karácsony wellness lehetőségekkel felturbózva páratlan élményt nyújt majd Önnek és szeretteinek! Karácsonyi wellness ajánlatok tekintetében pedig nem kell sokat kutakodnia, IDE kattintva megtalálhatja a szállodánk által összeállított wellness karácsony időszakában elnevezésű akciós ajánlatunkat! Vessen rá Ön is egy pillantást, hogy meggyőződhessen róla, valóban egyedülálló ajánlattal készültünk Önnek az ünnepekre! Felejthetetlen karácsonyi üdülés a Mátyás Király Hotel falain belül! De vajon mi van a falakon kívül?

 

Karácsony Hajdúszoboszlón

Míg a Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel az ünnepi karácsonyi szállásról gondoskodik, addig Hajdúszoboszló – hazánk nagy népszerűségnek örvendő fürdővárosa - pedig egy olyan külső helyszínt biztosít mindehhez, ami minden bizonnyal a család apraját-nagyját lenyűgözi majd. Hajdúszoboszló nem csak nyáron kínál egy exkluzív környezetet a pihenéshez, de az ünnepekre is különleges díszbe öltözik és egyedi ünnepi programokat kínál. A városi fürdő sem teszi ezt másképp, különleges programokkal készül arra, hogy a Hajdúszoboszlóra érkező vendégek a legnagyszerűbb élményekkel gazdagodva térhessenek haza az ünnepek végén.

Igazi feltöltődés karácsonykor? Reméljük, hogy sikerült meggyőznünk Önt és hamarosan személyesen is bizonyíthatjuk, hogy a válasz egyértelműen: igen. A december 20-a és 28-a közötti időszakra vonatkozóan ajándékozza meg magát és családját egy pár napos pihenéssel Hajdúszoboszlón! Mindehhez válassza a Mátyás Király Hotel ünnepi szolgáltatásait, hogy idén a karácsonyi kikapcsolódás valóban felejthetetlen élményt jelentsen! Érdeklik a karácsonyi kedvezményes ajánlataink? Nézze át azokat egy kattintással, mindezt az otthona kényelméből!

 

Akciós karácsonyi wellness ajánlataink

 

 

vissza a többi cikkhez
Címkék

Ajánlatok

  • Megújult külsővel nyit strandmedencénk!

    Tájékoztatás!

    Kültéri úszómedencénk várható nyitási ideje: 2024. április 29.

    részletek
  • Élvezze vendégszeretetünket!

    1 éjszakás kikapcsolódás

    Félpanziós ellátás, gyógy-és wellness részleg használat!

    részletek
  • Wellness, Pihenés, Kikapcsolódás

    3 napos kiruccanás

    Kényeztető üdülés félpanziós ellátással, ajándék levesebéddel!

    részletek
  • Testi-lelki kikapcsolódás, kulináris élvezet!

    Szoboszlói Pihenés

    Félpanziós ellátás, gyógy-és wellness részleg használat!

    részletek
  • Szállodán belüli NEAK által támogatott kezelések!

    Kedvezményes gyógyüdülés

    Kellemes gyógyvíz, bőséges svédasztalos ellátás!

    részletek
  • Ajándékutalvány

    Ajándékozzon élményt szeretteinek!

    Személyre szóló ajándékötleteink

    részletek