Foglaljon online a legjobb árakon
Árkalkuláció / Foglalás Ajánlatkérés
Mátyás hotel
gyógy- és wellness szolgáltatásaink

Legnépszerűbb gyógy- és wellness szolgáltatásaink

Igazi feltöltődésre vágyik? Egy kellemes, hangulatos környezetre, ahol csak az Ön igényeit figyelik? Akkor biztosan állíthatjuk, hogy a legjobb helyen jár! A Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel egy olyan gyógyszálloda, ahol számos szolgáltatás áll rendelkezésére egészsége megőrzésére és javítására. Az alábbiakban csupán néhányat említünk kedvelt gyógyszolgáltatásaink közül, weboldalunkon böngészve még több gyógy- és wellness programot talál. Bízunk benne, hogy szolgáltatásaink elnyerik tetszését és sok-sok örömmel, pihenéssel gazdagodik nálunk.

 

A testünk felfrissül, lelkünk újra szárnyra kap

Önnek is jól esne egy frissítő masszázs egy nyugodt, kellemes illatokkal teli környezetben? A testünk fáradt izmai meghálálják a törődést, nem véletlenül ez az egyik legnépszerűbb wellness szolgáltatásunk vendégeink körében. A frissítő masszázsunk teljesen igazodik az egyedi igényekhez, hiszen többféle formában: gyógynövényes krémmel vagy olajosan is kérhető. De ezen belül is többféle olaj és krém áll rendelkezésére attól függően, hogy mi esne éppen a legjobban. Gyógyszálloda lévén többféle masszázs is választható széles palettánkból, így ha kipróbálna valami újat, nálunk arra is lehetősége van.

Szeretné csökkenteni az Önben felgyülemlő stresszt és fáradtságot? Akkor próbálja ki frissítő masszázsunk mellett népszerű, frissítő talpmasszázsunkat is! Töltsön el 20 vagy akár 40 percet kellemesen, igazi feltöltődéssel és pihenéssel.


élvezze ki hotelünk előnyeit
Gyógy- és wellness szolgáltatások legjobbjait kínáljuk Önnek hotelünkben


Sok vendégünk a TB által támogatott kezeléseinkért látogat el hozzánk!

Az egészség a legfontosabb, törekednünk kell arra, hogy minél inkább megőrizzük és lehetőség szerint javítsunk egészségi állapotunkon. A Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel széleskörű szolgáltatásai ezt hivatottak segíteni, így a TB által támogatott kezeléseket is lehetősége van vendégeinknek nálunk igénybe venni. Hogy még teljesebbé tegyük szolgáltatásunkat, és megkönnyítsük vendégeinknek az igénybevételhez szükséges beutalók és kezelőlapok kiíratásával járó folyamatokat, hotelünkben reumatológus szakorvos rendelésén való részvételi lehetőséget is biztosítunk. Így vendégeinknek nem szükséges beutalóval érkeznie, egyénre szabott kezelési tervet állíthatnak fel a megérkezésüket követően szakorvosunkkal.

TB által támogatott gyógyszolgáltatásaink a következőek:

  • termálvizes gyógymedence
  • iszappakolás
  • orvosi gyógymasszázs
  • víz alatti vízsugármasszázs
  • víz alatti csoportos gyógytorna 

Mindezek mellett az orvos ajánlására kedvezményes áron biztosítjuk az elektroterápiás és trakciós ágy kezeléseket, melyek kizárólag orvosi rendelvénnyel vehetőek igénybe.

Ha Ön is szeretné igénybe venni ezen kezeléseinket, akkor még több információt talál Gyógyászat és wellness menüpontunk alatt, vagy keresse fel szállodánkat elérhetőségein és állunk rendelkezésére. 

 

Ön hallott már a trakciós ágyról?

Vendégeink által igen kedvelt szolgáltatásunk a trakciós ágy kezelés, amely a súlyfürdőhöz hasonló hatással bír, célja a gerincoszlop megnyújtása és az izomfeszülések feloldása. Mindezzel számos panasz enyhítése elérhető és emellett megelőzésre is ajánlott az alkalmazása. Ha egy könnyed, személyre szabható és hatékony módszert keres hátpanaszaira, akkor mindenképpen érdemes kipróbálnia!

Gyógyszolgáltatásaink között még szerepel számos kezelés pl. négyrekeszes elektromos fürdő, ultrahang, interferencia, amelyek különböző problémák megoldásához adnak támogatást és egész évben igénybe vehetőek hotelünkben. 

 

igazi feltöltődést kínálunk Önnek
Mindent megtalál nálunk a nyugodt pihenéshez 


Látogasson el hozzánk és élvezze gyógy- és/vagy wellness szolgáltatásainkat!

Mindenkinek elérkezik az a pont az életében, amikor már egy üdülésnél nem csak a strandolásra és városnézésre vágyik. Ha ez Önnél is elérkezett és szeretné, ha a hétköznapokból kitekintve egy különlegesebb testi és lelki kényeztetésben legyen része egészsége megőrzése érdekében, akkor ajánljuk kipróbálásra személyre szabható gyógyszolgáltatásainkat vagy wellness kezeléseinket.

Tekintse meg gyógyszolgáltatásainkat!

 

Foglalja le szállását még ma, hogy biztosan legyen szabad helyünk az Önnek megfelelő időpontban! Amennyiben kérdése van a támogatott és támogatás nélkül igénybe vehető szolgáltatásaink kapcsán, vegye fel velünk a kapcsolatot elérhetőségeinken. Szívesen állunk rendelkezésére!

Online foglalás

+36 (52) 360-200
hotel@matyashotel.hu


vissza a többi cikkhez
Címkék

Ajánlatok

  • Élvezze vendégszeretetünket!

    1 éjszakás kikapcsolódás

    Félpanziós ellátás, gyógy-és wellness részleg használat!

    részletek
  • Wellness, Pihenés, Kikapcsolódás

    3 napos kiruccanás

    Kényeztető üdülés félpanziós ellátással, ajándék levesebéddel!

    részletek
  • Testi-lelki kikapcsolódás, kulináris élvezet!

    Szoboszlói Pihenés

    Félpanziós ellátás, gyógy-és wellness részleg használat!

    részletek
  • Szállodán belüli NEAK által támogatott kezelések!

    Kedvezményes gyógyüdülés

    Kellemes gyógyvíz, bőséges svédasztalos ellátás!

    részletek
  • Ajándékutalvány

    Ajándékozzon élményt szeretteinek!

    Személyre szóló ajándékötleteink

    részletek