Foglaljon online a legjobb árakon
Árkalkuláció / Foglalás Ajánlatkérés
Mátyás hotel
babarát hotel ahol minden segítséget megkapsz ha kisgyeremekkel jössz nyaralni

Mi is lehet fontosabb egy-egy fárasztó nap után, mint egy kellemes üdülés egy bababarát hotelben?

Monotonitás, folyamatos ébrenlét, felelősség, drukk és sok-sok boldogság. Ismerős? Igen, ez mind egy gyerek nevelésével járó tényező. De ki ne vágyna egy pár pihentető napra, ahol csak egy kevés terhet is levesznek a válláról és végre egy kicsit pihenhet a család?

Ezért dolgozunk mi a Mátyás Király Gyógy- és Wellness hotelben folyamatosan azon, hogy minden olyan eszközt, tényezőt, szolgáltatást megteremtsünk, ami egy babával történő üdülést kényelmessé tesz. Egy bababarát szállás ismérve mi más lehet, mint hogy egy meleg otthonhoz hasonlító légkört megteremtsen. Fontos, hogy a baba és ezáltal a szülő, a lehető legnagyobb kényelemben érezhesse magát és biztosított legyen a folyamatos nyugalom. A Mátyás Király Bababarát Hotel ezt kínálja.

 

Bababarát hotel extrákkal

Vendégeink részére lehetőséget adunk a normál 14 órás szobaelfoglalás előtti érkezésre, melyet előre kell jelezni és térítési díj ellenében megoldjuk, hogy akár már délelőtt elfoglalhassák a szobát és élvezhessék a bababarát wellness hotel által nyújtott szolgáltatásainkat. Ugyanezen kedvezményt távozás napján is biztosítani tudjuk, azaz amennyiben tovább szeretnének maradni a szobában és élvezni a bababarát wellness vagy éttermi részlegünk szolgáltatásait. Mennyivel jobban fog aludni gyermeke is hazafelé úton, ha előtte még egy kellemes pancsolást csaphatott medencénkben?

Bababarát hotel szobáinkat vendégeink kérésének megfelelően úgy alakított ki, hogy minden, ami egy baba ellátásához szükséges megtalálható legyen. Kiságyainkat gyerekágyneművel már érkezéskor a szobában találja a vendég, a pelenkázófeltét és a kiskád kíséretében, így a fárasztó utazást követően a bababarát szállás helyén azonnal rendelkezésre áll minden a pihenéséhez. Minden szoba minibárhűtővel ellátott, így az élelmiszerek hűtve tárolása is megoldott. Azonban akinek esetleg fagyasztószekrényre vagy nagyobb hűtőkapacitásra lenne szüksége, külön Baba-mama konyhát alakítottunk ki a bababarát hotel szobák közelségében. Itt a bébiételek felmelegítésére, mosogatásra is lehetőséget biztosítunk, valamit minden bútor és eszköz adott a kényelmes etetéshez is.

 

bababarát hotel külön konyhával  saját konyha bababarát szállás mellé

Külön baba-mama konyha bababarát hotel szobáinkhoz

 

Tekintse meg aktuális ajánlatainkat!

 

Amennyiben a baba orrszívására lenne szükség, külön porszívóval láttuk el a helyiséget, és ha az orrszívó cső otthon maradt sem kell megijedni, hiszen bababarát szállás lévén kisboltunkban az is megvásárolható. Igaz ez az alapvető babaápolási cikkekre is, melyek szintén elérhetőek a fürdőrészlegen található üzletünkben. Bababarát wellness hotel szolgáltatásinkhoz hozzátartozik, hogy fürdőrészlegünkön kellemes hőmérsékletű (34°C-os) babamedencével rendelkezünk, melyet kimondottan legapróbb vendégeink részére alakítottunk ki. Úszómedencénk mellett babaágyat is elhelyeztünk, ahol, miközben gyermekük nyugodtan pihenhet a szülők is élvezik a bababarát hotel nyújtotta, felnőtteknek szóló szolgáltatásait. Nyáron strandmedencénk is önfeledt szórakozást jelenthet a család minden tagjának, hiszen mi is lehetne kellemesebb egy forró nyári napon, mint egy kis bababarát wellness.

Bababarát wellness hotel részlegünk egyik kedvelt helyisége a sószoba, ahol szülő és gyerek együtt élvezheti a tiszta levegőt, és tehet meg mindent a megelőzés vagy éppen a gyógyulás érdekében közösen. Egy-egy órás kezelés alatt lehetőség van tévénézésre vagy játékra, hogy még gyorsabban teljen az idő, hiszen tudjuk, hogy nehéz egy gyereket ilyen hosszú időre lekötni.

Azok akik a környéket is szeretnék felfedezni és máshol is kikapcsolódni, de a bababarát wellness is fontos kritérium, a szállodától pár perc sétára találják Európa legnagyobb fürdőkomplexumát.  A Mátyás Király Bababarát Wellness Hotel abban is segítséget nyújt, hogy ne kelljen sorban állni a városi nagyfürdőben, hiszen szállodánk recepcióján azonos áron megvásárolhatják a fürdőbelépőket, akár Szép kártyával is.

 

Élmény kicsiknek és nagyoknak

A svédasztalos és a köztes étkezések során is arra törekszünk, hogy mindenki megtalálja az ízlésvilágának és éhségérzetének legjobban megfelelő ételt az általunk kínált bababarát szállás étlapján. Az ételallergiában szenvedők vagy érzékenyek számára feltüntetésre kerül minden allergéntartalom az elkészített fogásokon, így fokozottan ügyelhet Ön is gyermeke egészségére. Gyerek a’la carte étlapunkon külön figyelmet fordítottunk a babákra, így különböző zöldség és gyümölcspürék is választhatóak. Természetesen egy bababarát szállás nem is lenne bababarát, ha nem biztosítana minden etetéshez szükséges eszközt, úgymint etetőszéket, magasítót, vagy partedlit, műanyag tányért, poharat és evőeszközt. A környezet is természetesen tükrözi a picúrkák iránti elköteleződésünket és bababarát hotel címünket, hiszen étkezések alatt is színezők és játékok foglalják le a gyerekeket és óriás macik ügyelik ténykedésüket.

 

bababarát hotel külön játszórésszel

Bababarát játszószobát is biztosítunk bababarát szálloda szobáinkhoz

 

Játszószobánkban külön kis sarkot alakítottunk ki a legkisebb gyerekek részére és a játékok kiválasztásánál is ügyeltünk arra, hogy számukra kifejlesztett foglalkoztató, csörgő-zörgő, kedves kis figurák, autók és más játékok álljanak rendelkezésre. A játszószoba mellett bababarát szállás lévén külön kis mosdóhelyiséget alakítottunk ki, ahol pelenkázási lehetőség is biztosított, így nem kell minden egyes alkalommal a szobába felmenni, amikor a szükség megkövetelné.

A szülők csomagolási nehézségeinek megoldása is fontos számunka, így megtalálható eszköztárunkban számos olyan játék vagy jármű, ami nagy helyet foglalna el az autóban, de mégis elkerülhetetlen egy tartalmas üdülés szempontjából. Ha már bababarát szállás szolgáltatásainkról beszélünk, akkor ne felejtsük el a babakocsit, kismotort, szánkót vagy a különböző labdákat, ami nélkül nem is gyerekkor a gyerekkor.

Ne hagyják magukat otthon kimerülni csak azért, mert úgy gondolják, hogy babájuknak kizárólag otthon tudják biztosítani a minden igényt kielégítő közeget. A Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel egy tökéletes választás, ha örömet szeretne szerezni családjának úgy, hogy annak minden tagja jól érezze magát és a pihenésnek is időt szeretne szentelni.

Nagyon fontos, hogy a gyerekek, babák mellett a szülők is felfrissüljenek és feltöltődjenek. A bababarát szálloda szolgáltatásokon túl vegye igénybe masszázsainkat és kényeztesse testét, lelkét a fáradt hétköznapok után. Szépségszalonunkban a fodrászat, a pedikűr-manikűr vagy kozmetika szolgáltatásai is azt a célt szolgálják, hogy újjászületve, megszépülve töltsék üdülésüket és magukra is elegendő időt szenteljenek.

Egy bababarát wellness hotel mindig jó választás és mi igyekszünk szolgáltatásaink széles skálájával és gyerekek iránt érzett odaadásunkkal rászolgálni arra, hogy nyugton állíthassuk szállodánk bababarát szállás.

Reméljük Ön is kipróbálja majd vagy újra és újra élvezi bababarát szállás szolgáltatásainkat és megbizonyosodik róla, hogy küldetésünket komolyan vesszük és mindent megteszünk annak érdekében, hogy bebizonyítsuk bababarát hotel vagyunk.

Mert mint azt hirdetjük is ez az a hely
„ahol a Vendég a Fenség és az Apród az Úr!”


Tekintse meg aktuális ajánlatainkat!

 

vissza a többi cikkhez
Címkék

Ajánlatok

  • Megújult külsővel nyit strandmedencénk!

    Tájékoztatás!

    Kültéri úszómedencénk várható nyitási ideje: 2024. április 29.

    részletek
  • Élvezze vendégszeretetünket!

    1 éjszakás kikapcsolódás

    Félpanziós ellátás, gyógy-és wellness részleg használat!

    részletek
  • Wellness, Pihenés, Kikapcsolódás

    3 napos kiruccanás

    Kényeztető üdülés félpanziós ellátással, ajándék levesebéddel!

    részletek
  • Testi-lelki kikapcsolódás, kulináris élvezet!

    Szoboszlói Pihenés

    Félpanziós ellátás, gyógy-és wellness részleg használat!

    részletek
  • Szállodán belüli NEAK által támogatott kezelések!

    Kedvezményes gyógyüdülés

    Kellemes gyógyvíz, bőséges svédasztalos ellátás!

    részletek
  • Ajándékutalvány

    Ajándékozzon élményt szeretteinek!

    Személyre szóló ajándékötleteink

    részletek