Foglaljon online a legjobb árakon
Árkalkuláció / Foglalás Ajánlatkérés
Mátyás hotel
hajdúszoboszló nyaralás akció ha igazi kikapcsolódásra vágysz

Nyári vakáció - Irány Hajdúszoboszló!

Megérdemeljük, hogy nyáron kivegyünk 1-2 hét szabadságot és átadjuk magunkat a forróságnak, a hétköznapokból gyakran hiányzó kényelemnek és semmittevésnek. Ön is egyetért ezzel? Hotelünkben remek ajánlatokkal várjuk nyáron is, hogy családjával eltölthessenek egy kellemes hetet Magyarország kedvelt üdülő városában. Azt javasoljuk, hogy minél hamarabb adja le foglalását, egyrészt a legkedvezőbb ár elérése érdekében, másrészt a szezonalitás miatt. Érdemes figyelembe venni, hogy a legtöbb szálláshely nyáron teltházas, nehogy az eltervezett egy hetes álomnyaralás elmaradjon, mert nem sikerült időben szabad szobát foglalni.

 

Akciós nyaralások iránt érdeklődik?

A legjobb helyen jár, hiszen a Mátyás Király Hotelben úgy gondoljuk, hogy akár két-három nap alatt is feltöltődhet egy wellness hétvége, vagy csak egy pár napos hétköznapi pihenés beiktatása során, de ha több napot szán magára és családjára kipihenheti az egész éves fáradtságot is. Egy kedvezményes öt éjszakás csomag esetén már garantált a jól megérdemelt “nyári pihenés” a család minden tagja részére.  A legkedvezőbb árak 5 éjszakától történő foglalással érhetőek el. Szívesen várjuk a család apróbb tagjait is, sőt kiemelt figyelmet is fordítunk rájuk család és gyerekbarát szálloda révén, hiszen hotelünkben számos szolgáltatást, programot kínálunk gyerekek számára is. Elég néhány pillantást vetnie galériánkra és Ön is meggyőződhet róla. 

 

nyári vakáció hajdúszoboszlón

akciós nyaralások gyerekbarát hotelünkben

 

Megvan már a nyári vakáció időpontja? Foglalja le most online árkalkulátorunk segítségével!

 

Árkalkuláció/Foglalás

 

A “korán ébredők” számára kedvező árakat kínálunk, akár rövidebb időszakra történő foglalás esetén is. Érdemes minél előbb meghatározni a nyaralás tervezett időpontját, a szabadságokat elintézni a munkahelyeken, hogy biztosan minden terv szerint menjen, ráadásul az árak a foglaltság függvényében emelkednek, így egy előre meghozott döntéssel még kedvezményes áron is foglalhat, így azonnal egy akciós hajdúszoboszlói nyaralás birtokosai lehetünk. Egyedi ajánlatkérésre is lehetőséget biztosítunk közvetlen elérhetőségeinken nagyobb létszám esetén vagy speciális körülmények, kívánságok egyeztetése érdekében.

Akciós nyaralások csomagajánlatainkban folyamatosan elérhetőek, újdonságainkért böngésszen tovább weboldalunkon vagy iratkozzon fel hírlevelünkre!

 

Minden egy helyen: nyári pihenés extrákkal

Hajdúszoboszló nyaralás szempontjából tökéletes választás, minden biztosított, ami egy kisebb-nagyobb kikapcsolódáshoz szükséges. A nyári vakáció legnagyobb kihívása, hogy gondtalanok és stresszmentesek tudjunk maradni vagy éppen az ilyen jellegű gondjainkat elhagyjuk legalább ezen az üdülésen. Ehhez biztosítjuk mi szolgáltatásaink széles skálájával a mindenre kiterjedő megoldásokat, ízletes ételeket, kényelmes szobákat, akár légkondicionálással is, remek gyógyászati és wellness szolgáltatásokat, amelyek garantálják, hogy ki sem kell mozdulnia hotelünkből a teljes feltöltődéshez.

hajdúszoboszló nyaralás wellnessel egybekötve

a nyári pihenés során is érdemes szaunázni

 

Egészségügyi és relaxációt segítő wellness programjainkért évek óta visszajáró vendégeink egyedülállónak tartják hotelünk szolgáltatásait. Többféle masszázs, relaxációs kádfürdő és szépségszolgáltatás érhető el hotelünkben, testünk és lelkünk felfrissítésére és kényeztetésére, amellyel az egész évben várt nyári pihenés maximálisan teljesül. És mert a külső igen is számít, szállodánk vállalkozók bevonásával szépségparkot hozott létre, ahol számos szépészeti szolgáltatással tehetik teljessé üdülésüket.

Ha szeretnénk megajándékozni kedvesünket az üdülés során további kényeztető szolgáltatásokkal, akkor kiváló választás lehet egy új frizurával vagy egy szép sminkkel meglepni. Arról nem is beszélve, hogy milyen jót tehet nyáron a fáradt bőrnek egy tápláló vagy egy bőrmegújító gyümölcssavas arckezelés. Ne felejtkezzünk meg körmeink szépségéről sem, amelyek a sok wellness vagy fürdőzés következtében könnyen sérülhetnek, erre megoldást nyújtva pedikűr és manikűr is igényelhető hotelünkben.

Az olajos és a svéd masszázs gyógynövényes krémmel az egyik legnépszerűbb szolgáltatásunk, de a különlegességekre fogékony vendégeink a lávaköves masszázst vagy a csokoládékrémes masszázst is előszeretettel választják. Önnek melyik masszázs a kedvence? Próbáljon ki többet is a nyári vakáció alatt!

 

Wellness programjaink

 

Tart az időjárástól?

Nálunk nem kell! Ahogy korábban is említettük Hajdúszoboszló nyaralás szempontjából remek választás, de sosem tudhatjuk, mit hoz az időjárás arra a hétre, amit választottunk. Van-e elég program a városban, ha nem lehet strandolni? A Mátyás Király Hotelben nem kell tartania attól, hogy nincs strandidő. A kültéri mellett, belső zárt terű medencével is várjuk számos kényeztető wellness programunk mellett, így biztosan kiélvezheti a jól megérdemelt pihenésre szánt időt. Közösségi helyiségeinkben számos szórakozási lehetőség biztosított, legyen szó gyerekről vagy felnőttről, így a felejthetetlen hajdúszoboszlói pihenés időjárástól függetlenül élvezhető. Játékszobáinkban a közös társasjátékozás, kártyázás mellett, ping-pongozhatnak, biliárdozhatnak, csocsózhatnak vendégeink vagy éppen az X-box világába merülhetnek el. Külön játszószobánkban tágas, izgalmas környezetben hagyhatja Ön is gyermekét a játékok sokaságába merülni, miközben a bárban jól megérdemelt koktélját fogyasztja.

 

a nyári vakáció során fürdési lehetőséget is biztosítunk

kültéri medencével szolgálunk a nyári pihenés teljessé tételéhez

 

Ha az időjárás esősre is fordul, ne izguljon, Hajdúszoboszlón az egyik legmagasabb a napsütéses órák száma az országban, így hamarosan kedvezőbbre fordul az idő és újra élvezhető a kültéri nyári pihenés.

A gyerekek számára egész napos elfoglaltságot jelent a hotelünk udvarán található játszóterünk és az egyéb szórakozási lehetőség (trambulin, pingpong, lábtengó, minifoci, tollaslabda, minigolf), melybe mindig csempészünk valamilyen játékos újdonságot. A hatalmas parkos területen pedig könnyen fogócskázhatnak, bújócskázhatnak a gyerkőcök, könnyen rájuk láthatunk akár a teraszról egy finom kávéval kényeztetve magunkat.

Sőt tágas parkunkban található egy borozó is, melyben folyó és üveges borok, sörök vagy üdítő italok kortyolgatása mellett élvezheti a friss levegőt és nyugodtan kísérheti figyelemmel a parkban játszadozó apróságokat is.

 

Hajdúszoboszló nyaralás ✓ - kitűnő választás!

Reméljük, hogy hamarosan Önt és családját is a Mátyás Király Hotel vendégei között köszönthetjük. Böngésszen kedvére csomagajánlataink között, próbálja ki online árkalkuláturonkat és találja meg az Ön és családja számára legkedvezőbbet az akciós nyaralások között! Minden generáció számára tartalmas nyári vakációt tervez, de még nem tudja mit válasszon, tekintse meg ajánlatainkat és válassza a Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotelt hajdúszoboszlói nyaralása helyszínéül.
… mert ez az a hely, ahol a Vendég a Fenség, és az Apród az Úr!

 

vissza a többi cikkhez
Címkék

Ajánlatok

  • Élvezze vendégszeretetünket!

    1 éjszakás kikapcsolódás

    Félpanziós ellátás, gyógy-és wellness részleg használat!

    részletek
  • Wellness, Pihenés, Kikapcsolódás

    3 napos kiruccanás

    Kényeztető üdülés félpanziós ellátással, ajándék levesebéddel!

    részletek
  • Testi-lelki kikapcsolódás, kulináris élvezet!

    Szoboszlói Pihenés

    Félpanziós ellátás, gyógy-és wellness részleg használat!

    részletek
  • Szállodán belüli NEAK által támogatott kezelések!

    Kedvezményes gyógyüdülés

    Kellemes gyógyvíz, bőséges svédasztalos ellátás!

    részletek
  • Ajándékutalvány

    Ajándékozzon élményt szeretteinek!

    Személyre szóló ajándékötleteink

    részletek