Foglaljon online a legjobb árakon
Árkalkuláció / Foglalás Ajánlatkérés
Mátyás hotel
igényes rendezvényhelyszínek

Rendezvényhelyszínek igényes környezetben

Sok szeretettel várjuk magánszemélyek és cégek megkeresését is konferenciák, vagy családi rendezvények megrendezésére egyaránt. Hotelünk minden igényt kielégítő szolgáltatásokkal várja vendégeit, legyen szó az egy- vagy többnapos rendezvények szakszerű lebonyolításáról!

 

Konferencia helyszín Hajdúszoboszló szívében!

Céges rendezvény számára keres könnyen megközelíthető, a vendéglátásban nagy szakmai múlttal rendelkező helyszínt? Büszkeséggel ajánljuk szolgáltatásaink! 

Legyen szó: csapatépítő tréningről, gálarendezvényről, árubemutatóról, értekezletről, üzleti találkozóról, partner partiról, prezentációs fogadásról, vagy egyéb társasági összejövetelről, örömmel leszünk a segítségükre!

 

Különböző termekkel várjuk – változatos befogadóképességgel!

Tapasztalt vendéglátókként nemcsak a technikai hátteret biztosítjuk a rendezvény sikeréhez, de a konferencián részt vevő vendégeket a megérkezést követően azonnal éhségcsillapító falatokkal, és széles kínálatból kiválasztható üdítőitalokkal fogadjuk! Termeink közül, van amelyik 200-250 fő befogadására képesek Önök is biztosan megtalálják az igényeikhez illőt! Technikai kérdéseivel és a felmerülő egyéb igényekkel kapcsolatban kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégánkkal a +36-52/273-223-as telefonszámon, aki készséggel áll rendelkezésére. 

 

Konferencia helyszín ajánlatunk

 

A speciális igényekkel rendelkező vendégek sem maradnak éhen!

Meghívott vendégei speciális étkezési igényekkel bírnak? Semmi probléma, örömmel biztosítunk részükre svédasztalos étkezéseink keretén belül vegetáriánus vagy wellness ételeket! Hiszen egy konferencia helyszín nemcsak a megjelenésében kell, hogy az élen járjon, de az általa felszolgált ételek minőségével, és tartózkodás esetén a szobák felszereltségével, és az igénybe vehető szolgáltatások széles spektrumával is! 

Szállodánk büszke a széleskörű szolgáltatásaira, amelyek nemcsak az ízletes ételeket, de az orvosi vizsgálattal és anélkül is igénybe vehető wellness kezeléseinket is magába foglalja!

 

finom ételek, péksütemények és desszertek
Finom, helyben készült ételekkel, péksüteményekkel, desszertekkel várjuk!

 

5 ok, hogy miért tökéletes konferencia és rendezvényhelyszín a Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel!

 

  1. Hotelünk környékén könnyedén biztosítható a konferenciára, és egyéb rendezvényre érkező vendégek és résztvevők járműinek parkoltatása;
  2. Széleskörű igényeket lefedő konferenciatermeink változatos befogadóképességgel, megfizethető áron állnak a rendelkezésükre!
  3. A konferenciák, és a családi rendezvények, pl. esküvők sikerét is ízletes, változatos ételekkel garantáljuk! Legyen szó magyaros, házias ízekről, nemzetközi ételkülönlegességekről, különleges igények kielégítéséről, mint a vegetáriánus étkeztetés - bennünk megbízható partnerre talál!
  4. Többnapos tartózkodás esetén nemcsak a konferencia sikerét garantáljuk, de a résztvevők testi-lelki feltöltődését is széleskörű wellness szolgáltatásaink segítségével!
  5. A konferencia részvevői garantáltan nem maradnak éhesen, vagy szomjasan! Éhségcsillapító falatokkal, széles repertoárból választható üdítőkkel, akár svédasztalos étkeztetéssel, emellett stabilan funkcionáló technikai háttérrel biztosítjuk a rendezvény sikerét!

 

Esküvői helyszínként is a tökéletességre törekszünk!

200-250 fős vendégsereg befogadására alkalmas éttermünkkel, állunk rendelkezésükre! Nemcsak a lakodalom, az esküvői vacsora, de akár az esküvői ceremónia külső rendezvény helyszíneként is bátran tervezhet velünk! Szakértő, tapasztalt kollégáink a legmagasabb színvonalon szolgálják ki a vendégeket, az előre egyeztetett esküvői menüvel! Finom, magyaros, házias, helyben készült ételekkel várjuk Önöket, természetesen a speciális igényeket is figyelembe vesszük a finomságok elkészítésekor! Legyen szó a hagyományos esküvői menükről, vagy nemzetközi, esetleg vegetáriánus ételekről - éttermünk konyhájából csakis a legmagasabb minőséget képviselő falatok kerülnek a vendég tányérjára, amiről később is elégedetten mesélnek! 

 

Tökéletes esküvői helyszín
A Nagy Nap tökéletes lebonyolításában is bátran számolhat velünk!

 

Kérdéseivel vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégánkkal a +36-52/273-223-as telefonszámon, aki készséggel válaszol minden kérdésükre!


vissza a többi cikkhez
Címkék

Ajánlatok

  • Élvezze vendégszeretetünket!

    1 éjszakás kikapcsolódás

    Félpanziós ellátás, gyógy-és wellness részleg használat!

    részletek
  • Wellness, Pihenés, Kikapcsolódás

    3 napos kiruccanás

    Kényeztető üdülés félpanziós ellátással, ajándék levesebéddel!

    részletek
  • Testi-lelki kikapcsolódás, kulináris élvezet!

    Szoboszlói Pihenés

    Félpanziós ellátás, gyógy-és wellness részleg használat!

    részletek
  • Szállodán belüli NEAK által támogatott kezelések!

    Kedvezményes gyógyüdülés

    Kellemes gyógyvíz, bőséges svédasztalos ellátás!

    részletek
  • Ajándékutalvány

    Ajándékozzon élményt szeretteinek!

    Személyre szóló ajándékötleteink

    részletek