Foglaljon online a legjobb árakon
Árkalkuláció / Foglalás Ajánlatkérés
Mátyás hotel
akciós wellness csomagok hétköznap Mátyás Hotel

Stresszoldás egy nap alatt

A rengeteg tennivaló és a túlhajszoltság miatt hajlamosak vagyunk beletemetkezni a mindennapok problémáiba, megfeledkezve ezzel a jól megérdemelt pihenésünkről. Ha viszont nem fordítunk elég időt a testi-lelki kikapcsolódásunkra, akkor idővel számos, nem várt probléma elé nézhetünk. Nincs elég ideje?! Az egyedülálló wellness csomagjaink segítségével akár egy alkalom után is teljesen újjászületve hagyhatja el szállodánk kapuit!

 

Számoljon le a felgyülemlett stresszel, rekord időn belül!

A felgyorsult életritmus és a vele együtt járó stressz idővel nem csak a lelkünket betegítheti meg, de a testünket is. Amikor ezek a stressz tényezők csak alkalmi vendégek életünkben, előfordulhat, hogy habár észleljük a kellemetlen tüneteket, de nem igazán értjük, hogy miből erednek, így nem is tulajdonítunk nekik nagyobb jelentőséget. Ha viszont a tüneteket a véka alá rejtve, nem fordítunk kellő időt a kikapcsolódásunkra, akkor a szív- és érrendszeri megbetegedésektől kezdve az emésztőrendszeri panaszokon át, számos nem várt panasszal számolhatunk.

 

stesszoldó wellness csomagok

Eressze ki a fáradt gőzt! Csomagban jobban megéri! Akciós wellness csomagok hétköznap is!

 

Amikor egy kis feltöltődésre lenne szükségünk, de olyan munkakörben dolgozunk, ahol nem tudunk több napra elszakadni, akkor is van kiút, hiszen az egyedülálló wellness csomagok segítségével, akár egy nap alatt visszanyerhetjük eredeti formánkat. Szinte nem telik el olyan hónap, hogy ne találnák a Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel ajánlatai között egy kihagyhatatlan wellness ajánlatot, ahol nem csak a pihenésünk lehet teljes, de kívül-belül is teljesen újjászülethetünk. Ha úgy érzi, hogy a kelleténél több fekete felhő gyűlt a feje fölé mostanában, szakadjon ki a mókuskerékből és ajándékozza meg magát egy kis ÉNIDŐ-vel! Akciós wellness csomagok megfizethető áron!

 

Wellness csomagjaink

 

 

A kikapcsolódás mindig egy jól megérdemelt wellness szolgáltatással indul!

A Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel kiemelt figyelmet fordít a wellness szolgáltatások színvonalának folyamatos emelésére és azok bővítésére, így széleskörű egészségmegőrző kezelésekkel, lélekemelő masszázsokkal, relaxációs terápiákkal és számos, más egyéb rekreációs kezelésekkel vesszük le a hozzánk érkező vendégeink válláról a terhet. Az általunk kínált wellness csomagokat olyan gondosan állítottuk össze, hogy az egymást követő kezelések összhangjainak hatására, Ön nem csak tökéletesen kikapcsolódhat, de maximálisan fel is töltődhet. És azért valljuk be őszintén, egy pár órára is kiszabadulni a mindennapok sűrűjéből manapság egy nagy kincsnek számít!

Nagycsaládosan érkezik? Akkor sem kell kétségbeesni, hiszen direkt erre az alkalomra állítottuk össze az Anyukák/Apukák napja wellness csomagunkat, ahol felváltva az anyuka, és az apuka is teljes feltöltődést élhet át! Az Anyukák stresszoldó napja wellness csomagon belül például egy kellemes, mézes masszázs alatt lazulhatunk el, majd egy testpeeling segítségével újíthatjuk meg bőrünket. Ezután pedig egy szabadon választható relaxációs kádfürdőben pihentethetjük meg az összes átdolgozott izmunkat, majd egy szuper bőröregedést gátló, gyógynövényes arc- és dekoltázs masszázzsal koronázhatjuk meg nem csak a lelki, de a testi szépülésünket is.

 

wellness hétvége hajdúszoboszló kényelmes hotelében

Végre egy nap, amely csak Önről szól! Testet-lelket átszellemítő wellness csomagok a Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotelben!

 

Az anyukákhoz hasonlóan, az apukák sem maradnak ki a jóból, hiszen az ő napjukon egy testtartást javító menedzser masszázst követően egy lágyabb, láva köves masszázzsal billenthetik vissza a munkától megfáradt izmaikat a normális kerékvágásba. Ezután egy élénkítő svéd masszázzsal, és egy választott, relaxációs kádfürdőzéssel tehetik teljessé kikapcsolódásukat. Ha pedig mást is kipróbálnánk, akkor egy személyre szabott, Masszázskóstoló wellness csomagon belül ismerkedhetünk meg az olyan lélekemelő különlegességekkel, akárcsak a boldogsághormont felszabadító csokoládékrémes masszázs vagy a gyógyászati szempontból is rendkívül hatékony, vízalatti vízsugármasszázs. Ráadásként az alap wellness csomagokon túl akciós wellness csomagok kínálatával is várjuk a kedves feltöltődni, és kikapcsolódni vágyó vendégeinket, így bárki megtalálhatja a hozzá leginkább passzoló kezelési formát.

Szívesebben töltené el a jól megérdemelt pihenését egy szabadnapján? Jó, ha tudja, hogy az akciós wellness csomagok hétköznap is ugyanúgy elérhetőek, így térjen be hozzánk a hét bármelyik napján!

 

Wellness csomagjaink

vissza a többi cikkhez
Címkék

Ajánlatok

  • Megújult külsővel nyit strandmedencénk!

    Tájékoztatás!

    Kültéri úszómedencénk várható nyitási ideje: 2024. április 29.

    részletek
  • Élvezze vendégszeretetünket!

    1 éjszakás kikapcsolódás

    Félpanziós ellátás, gyógy-és wellness részleg használat!

    részletek
  • Wellness, Pihenés, Kikapcsolódás

    3 napos kiruccanás

    Kényeztető üdülés félpanziós ellátással, ajándék levesebéddel!

    részletek
  • Testi-lelki kikapcsolódás, kulináris élvezet!

    Szoboszlói Pihenés

    Félpanziós ellátás, gyógy-és wellness részleg használat!

    részletek
  • Szállodán belüli NEAK által támogatott kezelések!

    Kedvezményes gyógyüdülés

    Kellemes gyógyvíz, bőséges svédasztalos ellátás!

    részletek
  • Ajándékutalvány

    Ajándékozzon élményt szeretteinek!

    Személyre szóló ajándékötleteink

    részletek