Foglaljon online a legjobb árakon
Árkalkuláció / Foglalás Ajánlatkérés
Mátyás hotel
otp szép kártya előlegfizetés gyors és hatékony megoldás

SZÉP kártyás kifizetések

Jelen bejegyzésünkkel egy kis segítséget kívánunk nyújtani visszatérő- és leendő vendégink részére az SZÉP kártya használatával kapcsolatosan. Számos munkáltató választja a béren kívüli juttatás ezen formáját. Jelenleg három kibocsátó bank közül választhat a munkáltató, OTP, MKB és K&H. A SZÉP kártya három alszámlával másnéven zsebbel rendelkezik, szállás alszámla, vendéglátás alszámla és szabadidő alszámla. Van olyan munkáltató, aki a SZÉP kártya szállás zseb/alszámlára utal, mellyel munkavállalói pihenéséhez kíván hozzájárulni, mások a vendéglátást, vagy a szabadidő alszámlát részesítik előnyben. Szállodánk mindhárom bank (OTP, MKB, K&H) által kibocsátott SZÉP kártyát elfogadja.

 

SZÉP kártya wellness szolgáltatásra? – IGEN!

Vendégink sok esetben tanácstalanok, hogy a SZÉP kártya szállás zseb/alszámla egyenlegéből milyen szolgáltatást tudnak kiegyenlíteni szállodai tartózkodásuk során, illetve, hogy melyik zseb mire való. Nézzük, hogy mit ír a kibocsátó az SZÉP kártya használata tekintetében: „A szálláshely alszámlát belföldi szálláshelyre, utazásszervezési (előre összeállított utazási csomagok) szolgáltatásra, gyógyfürdő- és strandbelépőre, illetve a szálláshely-szolgáltatással egyidejűleg a szálláshelyen elérhető bármely szolgáltatásra vehetik igénybe.”

 

Nézzük meg a három alszámlát részletesebben is!

A SZÉP kártya szállás zseb egyenlege felhasználható a Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotelben eltöltött vendégéjszakák árának kifizetésére, illetve a félpanziós étkezésen kívül elfogyasztott minden ételre és italra valamint az igénybe vett gyógy- és wellness szolgáltatásokra (masszázsok és egyéb kezelések).

A vendéglátás alszámlával vagy másnéven zsebbel a szállásdíjon túl fizethető minden elfogyasztott étel és ital.

A harmadik, azaz szabadidő zsebbel rendezhető szintúgy a szállásdíj valamint az igénybe vett masszázsok, gyógy- és wellness kezelések egyaránt.

Fontos, hogy idegenforgalmi adó nem fizethető SZÉP kártyával, csak bankkártyával vagy készpénzzel.

Tippünk: A SZÉP kártya wellness hétvégére történő felhasználása tökéletes ajándék az év bármely szakában!

 

A SZÉP kártya szállás akció, vagy kedvezményes csomagok kiegyenlítésére is alkalmas? – IGEN!

A SZÉP kártya szállás akció keretében történő használata során olyan kedvezményes áron szállhat meg nálunk, mellyel garantáljuk, hogy pihenése tökéletesen gondtalan legyen és anyagilag se jelentsen megterhelést! SZÉP kártyájának zsebeiből akciós szolgáltatásaink díjfizetését is teljesítheti.

 

Előlegfizetés

Érdemes tudni, hogy mindhárom SZÉP kártyával lehet előleget fizetni, de nézzük sorba:

 

OTP SZÉP kártya

OTP SZÉP kártya esetén a következőket szükséges tennie: regisztrálja kártyáját az www.otpszepkartya.hu oldalon és az OTP SZÉP kártya előlegfizetés menüpontnál válassza ki szállodánkat (a rendszerben a szálloda régi neve szerepel, Mátyás Király Gyógyszálloda), írja be az átutalni kívánt összeget. Az utalás közleményében mindenképp tüntesse fel a foglalási számot, az utazás dátumát, valamint a számlázási címet. Ezután a fizetés gombbal az OTP SZÉP kártya előleg utalása megtörténik. Egyenlege a foglaló összegével csökken. A tranzakció teljes átfutási ideje 5-6 nap is lehet.

Így szállásának előlegét az OTP SZÉP kártya előlegfizetés opcióval könnyedén rendezheti.

Ajándékozzon pihenést és szerettei kikapcsolódását fizesse OTP SZÉP kártya előleg átutalással!

 

MKB SZÉP kártya

MKB SZÉP kártya esetén a szálloda indítja el a tranzakciót, ehhez a következő adatokra van szükség:

A kártyatulajdonos neve valamint a kártya azonosító száma, mely a kártyán a név fölött található. Az elindított tranzakcióról emailt küldünk, mely tartalmazza a jóváhagyáshoz szükséges számsort, valamint ehhez a linket. A tranzakció átfutási ideje 4-5 nap is lehet.

 

K&H SZÉP kártya

K&H SZÉP kártya esetén telefonos engedélyeztetés szükséges. A vendég a K&H telefonos ügyfélszolgálatán (TeleCenter: 06/1/20/30/70) 335 3355-ös telefonszámon (7-es menüpont: K&H SZÉP Kártya ügyfélszolgálat) kezdeményezheti a tranzakciót. A bank ezután felveszi a szálláshellyel a kapcsolatot, amennyiben a szálláshely beazonosítja a vendéget, jóváhagyja, majd az összeget a bank leemeli a kártyáról. A tranzakció átfutási ideje 4-5 nap is lehet.

 

Lemondás

Lemondás esetén a SZÉP kártyáról utalt előleget - a SZÉP kártyák felhasználásának szabályairól szóló kormányrendelet értelmében készpénzre, számlapénzre, egyéb készpénzt helyettesítő fizető eszközre át nem válthatók, - kizárólag a SZÉP kártyára tudjuk visszautalni. A visszautalás rendkívül hosszadalmas így ennek tudatában érdemes megfontolni, hogy a befizetés SZÉP kártyával történje-e.

A lemondási feltételek értelmében minden esetben 10 % kezelési költséget számítunk fel!

 

További információ

A SZÉP kártya használata könnyedén elsajátítható és a kibocsátó honlapján számos információ megtalálható a felhasználási lehetőségekkel kapcsolatban. Amennyiben további kérdése van, keressen bennünket elérhetőségeinken és készséggel állunk rendelkezésére akár a szálláshely, az éttermi vendéglátás, a gyógyszolgáltatások, egy masszázs, vagy a wellness SZÉP kártya segítségével történő kiegyenlítésével kapcsolatban!

Megtekintette már akciós csomagajánlatainkat? Ne feledje, a SZÉP kártya szállás akció igénybevételérénél is használható! Éljen a lehetőséggel, használja fel egyenlegét a Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotelben!

 

Nézze meg, milyen kedvezményes csomagok várnak Önre!

 

vissza a többi cikkhez
Címkék

Ajánlatok

  • Megújult külsővel nyit strandmedencénk!

    Tájékoztatás!

    Kültéri úszómedencénk várható nyitási ideje: 2024. április 29.

    részletek
  • Élvezze vendégszeretetünket!

    1 éjszakás kikapcsolódás

    Félpanziós ellátás, gyógy-és wellness részleg használat!

    részletek
  • Wellness, Pihenés, Kikapcsolódás

    3 napos kiruccanás

    Kényeztető üdülés félpanziós ellátással, ajándék levesebéddel!

    részletek
  • Testi-lelki kikapcsolódás, kulináris élvezet!

    Szoboszlói Pihenés

    Félpanziós ellátás, gyógy-és wellness részleg használat!

    részletek
  • Szállodán belüli NEAK által támogatott kezelések!

    Kedvezményes gyógyüdülés

    Kellemes gyógyvíz, bőséges svédasztalos ellátás!

    részletek
  • Ajándékutalvány

    Ajándékozzon élményt szeretteinek!

    Személyre szóló ajándékötleteink

    részletek