Foglaljon online a legjobb árakon
Árkalkuláció / Foglalás Ajánlatkérés
Mátyás hotel
Igazi családi nyaralás

Tartalmas nyaralás az egész családnak

Az idei nyaralást tervezgetik családjával? Gyerekbarát hotel szolgáltatásainkkal az egész család számára kellemes kikapcsolódási lehetőséget kínálunk. Tekintse meg aktuális ajánlatainkat és foglalja le szállásukat minél előbb, hogy a lehető legkedvezőbb árat érje el és biztosan legyen elérhető szobánk a tervezett időpontban!

 

Online foglalás

 

Miért olyan népszerű a Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel gyermekes családok körében?

Íme néhány érv, amiért vendégeink évről évre visszajárnak hozzánk, és amiért úgy gondoljuk, hogy Ön és kedves családja is egy remek üdülést tölthet el nálunk.

 

1. Minden fontos dolog megvan nálunk, amire szükség lehet a nyaralás alatt: Baba- és gyerekbarát konyhai eszközöket, etetőszéket, kiságyat biztosítunk kisebb gyermekekkel, babákkal érkező vendégeink számára. Emellett tudjuk, hogy a picik étkezésének megoldása nem könnyű egy egyszerű hotelszobában, így számukra külön baba-mama konyhát is fenntartunk. Ezzel is igyekszünk támogatni mindenben vendégeinket, hogy komfortosan érezhessék magukat a gyerekekről történő gondoskodás során is.

2. Kisebb és nagyobb gyerekek is jól érzik magukat nálunk: Hotelünk saját parkosított udvarral, fából épített saját játszótérrel és több korosztály számára felszerelt játszószobával is rendelkezik (színezők, készségfejlesztő, társas- és építőjátékok a kisebbeknek, x-box szoba, asztalitenisz, csocsó és egyéb játékasztalok a nagyobbaknak). Így nem kell tartani a rossz időtől sem, hiszen kinti és benti programokra egyaránt van lehetőség.

 

Nyaralás kisbabával
Kisbabával érkező vendégeink számára is minden szükséges eszközt biztosítunk

 

3. Wellness szolgáltatásokat biztosítunk a család minden tagjának: Kültéri medencénk mellett saját belső wellness részlegünk is rendelkezésére áll vendégeinknek a feltöltődésre. A kisebb gyerekek külön gyerekmedencében élvezhetik a fürdőzést. A medencék mellett számos gyógy- és wellness szolgáltatás vehető igénybe nálunk, amelyekkel még önfeledtebb lehet a nyaralás. Saját szépségszalonunkban hölgy vendégeink számára kozmetikai, manikűr és pedikűr szolgáltatásokat is biztosítunk, hogy a nyaralás alatt is kedvükre szépülhessenek.

4. Egész évben kedvezményes szállásajánlatokat kínálunk: Amivel még inkább kivívtuk visszatérő vendégeink bizalmát, azok az egész évben érvényes kedvező árú szállásajánlatok. Hiszen mindenki kedveli az akciókat, ezzel mi is így vagyunk. Igyekszünk minden vendégünk számára állandó kedvezményeket kínálni, emellett visszajáró vendégeink hűségét törzsvendég programunkkal jutalmazzuk. Látogasson el hozzánk Ön is akár évente többször családjával és élvezze még kedvezőbb ajánlatainkat!

5. Finom, házias ízekkel és külön gyerek étlappal várjuk vendégeinket: Egyetlen éhes pocak sem marad éttermünkben, hiszen változatos, házias ételekkel és gyerekbarát hotel lévén a gyerekek egyedi igényei szerint kialakított étlappal várjuk kedves vendégeinket. A szállásajánlataink tartalmazzák a félpanziós ellátást, így bőséges svédasztalos reggelivel indíthatják a napot, és emellett szintén kiadós svédasztalos vagy menüválasztásos vacsorát kínálunk. Ezeken felül az ebédidőben felkínált ajándék levesebédet is szívesen fogadják vendégeink. Kóstolják meg Önök is éttermünk népszerű fogásait!

 

+1. Akár ki sem kell mozdulniuk hotelünkből, hiszen minden adott a tökéletes pihenéshez és feltöltődéshez!

A fentiek alapján reméljük sikerült meggyőznünk Önt, hogy eltöltsenek nálunk egy kellemes hetet családjával. Igyekszünk gyerekbarát hotel szolgáltatásainkat folyamatosan, évről évre jobbá tenni. Ezzel is növelve visszatérő vendégeink elégedettségét és megtisztelő bizalmát. Reméljük, hogy hamarosan Önt is hotelünkben köszönthetjük! Tekintse meg aktuális ajánlatainkat és foglalja le szállásukat még ma! Gyerekbarát szolgáltatásainkról tovább olvashat a gombra kattintva:

 

vissza a többi cikkhez
Címkék

Ajánlatok

  • Élvezze vendégszeretetünket!

    1 éjszakás kikapcsolódás

    Félpanziós ellátás, gyógy-és wellness részleg használat!

    részletek
  • Wellness, Pihenés, Kikapcsolódás

    3 napos kiruccanás

    Kényeztető üdülés félpanziós ellátással, ajándék levesebéddel!

    részletek
  • Testi-lelki kikapcsolódás, kulináris élvezet!

    Szoboszlói Pihenés

    Félpanziós ellátás, gyógy-és wellness részleg használat!

    részletek
  • Szállodán belüli NEAK által támogatott kezelések!

    Kedvezményes gyógyüdülés

    Kellemes gyógyvíz, bőséges svédasztalos ellátás!

    részletek
  • Ajándékutalvány

    Ajándékozzon élményt szeretteinek!

    Személyre szóló ajándékötleteink

    részletek