Foglaljon online a legjobb árakon
Árkalkuláció / Foglalás Ajánlatkérés
Mátyás hotel
Akciók vendégeinknek

Új akciókkal várjuk kedves vendégeinket!

A Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotelben az idei nyár is remek kikapcsolódási lehetőségeket kínál Önnek és családjának. Ha szívesen eltöltenének egy kis időt lazítással, pihenéssel, és szeretnének akciós szállásajánlatok között válogatni, akkor tekintse meg kedvező, nyári és őszi ajánlatainkat! 

 

Amit minden akciós szállásajánlatunkban biztosítunk a maximális kényelemért:

  • Saját fürdő részlegünk használata, így akár ki sem kell mozdulni hotelünk területéről, hiszen mindent megtalálnak házon belül.
  • Az akciós ajánlataink magukba foglalják a félpanziós ellátást is, így házias ízeinket kóstolva megismerheti a helyi specialitásokat. Bőséges svédasztalos reggeli kínálatunk garantálja a sikeres napindítást. Míg este a svédasztalos vacsoránk fantasztikus kínálatával és ínycsiklandó ízeivel segít a nap során elhasznált energiát pótolni.
  • A bőséges reggeli és vacsora mellé ajándék leves ebéddel kedveskedünk vendégeinknek, mely után akár saját cukrászatunk remekműveiből vásárolhatnak kedvező áron és adhatják át magukat a kulináris élvezeteknek.
  • 4 év alatti gyerekek számára szolgáltatásunk térítésmentes.
  • Mivel szállodánk kiemelt figyelmet fordít a gyermekes családokra, igyekszünk minden kiegészítőt biztosítani számukra, amire a gyerekekkel kapcsolatban szükség lehet (pl. kiskád, pelenkázó feltét, bili, fellépő).
  • A felhőtlen szórakozást tágas játszószobánk biztosítja, amely minden korosztály számára tartogat játékokat. Emellett parkosított, kellemes hangulatú udvarunkkal és saját játszóterünkkel remek szabadtéri programot kínálunk.

 

Fantasztikus nyárelő - már 12.000 Ft/fő/éjtől

Szeretne minél előbb kiszabadulni a hétköznapok fogaskerekeiből? Jól esne egy kis feltöltődés a nyár elején? Akkor válassza az akciós szállások közül a Fantasztikus nyárelő csomagunkat, mellyel 5 éjszakára már rendkívül kedvezően, 12.000 Ft/fő/éj áron foglalhat nálunk szállást! Jelentkezzen be még ma, hogy semmiképp se maradjon le a kedvezményről! Akciós ajánlatunk 2021.06.01-06.30. közötti foglalással vehető igénybe.


akciós szállások az év bármely szakaszában
Mozduljon ki júniusban és élvezze a nyár eleji jó időt!


Nyári akciós csobbanás! - már 14.900 Ft/fő/éjtől

A nyár állandó programja a fürdőzés? Nincs ez másképp hotelünkben sem! Vegye igénybe családjával akciós nyári ajánlatunkat, amely 2021.07.01-08.31. közötti foglalásra érvényes. Jó időben használhatják kültéri medencénket, ha hűvösebb idő van, akkor benti fedett fürdő részlegünk áll rendelkezésükre! A fürdőzés mellett a gyerekek kedvence a hotelünk udvarán található játszótér, mely aktív programot kínál a nap bármely szakaszában.

 

kicsik-nagyok jól érzik magukat nálunk
Fürdő részlegünkben külön gyerekmedencét is biztosítunk

 

Szeptemberi lazítás - már 13.000 Ft/fő/éjtől

Ha az őszről Önnek is a kellemes idő, a finom teák és a wellness programok jutnak eszébe, akkor biztosan örömmel fogadja szeptemberi ajánlatunkat. Hiszen mindannyian megérdemlünk néhány nap kényeztetést és nyugodt pihenést. Használja ki akciónkat, és foglalja le most jelentős kedvezménnyel az őszi családi feltöltődés időpontját!  Ajánlatunk 2021.09.01-09.30. közötti foglalásokra érvényes.

 

vegyenek részt egy családi kiruccanáson
Gyerekbarát szolgáltatásaink biztosan elnyerik a kicsik és nagyok tetszését egyaránt

Akciós ajánlataink

 

Látogasson el hozzánk családjával!

Hotelünkben egész évben változatos akciókkal várjuk pihenni és lazítani vágyó vendégeinket. Gyógy- és wellness szolgáltatásaink, kültéri medencénk és benti fürdő részlegünk maximális kényeztetést kínálnak. Emellett a testmozgásra és a szépségápolásra is lehetőséget biztosítunk, hiszen tudjuk, hogy ez is hozzájárulhat a teljes kikapcsolódáshoz. Gyerekbarát szállás lévén fontosnak tartjuk, hogy minél inkább megkönnyítsük a családok számára a gyerekekkel való törődést és gondoskodást. Így biztosíthatjuk, hogy minden fontos dolgot megtalál nálunk, ami az itt töltött idő alatt szükséges lehet! Foglalja le még ma pihenésüket online foglalórendszerünk segítségével!

 

Online foglalás

 

 

vissza a többi cikkhez
Címkék

Ajánlatok

  • Megújult külsővel nyit strandmedencénk!

    Tájékoztatás!

    Kültéri úszómedencénk várható nyitási ideje: 2024. április 29.

    részletek
  • Élvezze vendégszeretetünket!

    1 éjszakás kikapcsolódás

    Félpanziós ellátás, gyógy-és wellness részleg használat!

    részletek
  • Wellness, Pihenés, Kikapcsolódás

    3 napos kiruccanás

    Kényeztető üdülés félpanziós ellátással, ajándék levesebéddel!

    részletek
  • Testi-lelki kikapcsolódás, kulináris élvezet!

    Szoboszlói Pihenés

    Félpanziós ellátás, gyógy-és wellness részleg használat!

    részletek
  • Szállodán belüli NEAK által támogatott kezelések!

    Kedvezményes gyógyüdülés

    Kellemes gyógyvíz, bőséges svédasztalos ellátás!

    részletek
  • Ajándékutalvány

    Ajándékozzon élményt szeretteinek!

    Személyre szóló ajándékötleteink

    részletek