Foglaljon online a legjobb árakon
Árkalkuláció / Foglalás Ajánlatkérés
Mátyás hotel
pihentető wellness hétvége hajdúszoboszlón

Wellness hétvége, egy pihentető kiruccanás

Nem véletlen, hogy már lassan a csapból is a „wellness” kifejezés folyik, ami sokunk számára ismerősen csenghet, ha azonban még soha nem vettünk részt egy ilyesfajta kikapcsolódáson, akkor érdemes minél előbb pótolni ezt a lemaradásunkat. Készen áll megtapasztalni ezt a csodálatos élményt? Akkor keresve sem találhatna jobb helyet, mint a Mátyás Király Gyógy-és Wellness Hotel!

 

Aktuális ajánlataink

 

Töltődjön fel újra energiával!

Ha túlságosan feszített volt a tempó mostanában és nem jutott elég idő a kikapcsolódásra, vagy csak régóta nem tudtunk már elszakadni a halmokban tornyozódó irodai vagy otthoni teendők mellől, akkor erre remek alkalom lehet egy wellness hétvége. Egy wellness hétvégében pont azt szeretjük a legjobban, hogy nem kell hosszú napokra elutaznunk ahhoz, hogy igazán feltöltődve érkezhessünk vissza a megszokott kerékvágásba.

Már azzal is sokat tehetünk egészségünkért, ha nem hagyjuk, hogy a stressz elhatalmasodjon rajtunk, és időnként időt szorítunk a testi-lelki feltöltődésünkre. Egy wellness hétvége pont ebben segíthetünk nekünk, hiszen már ez alatt a röpke idő alatt is teljes mértékben kikapcsolódhatunk, semlegesíthetjük a bennünk felgyülemlett feszültségeket és újjászületve térhetünk vissza a hétköznapokba. Ha ténylegesen figyelünk erre az apróságra és legalább alkalmanként megajándékozzuk magunkat egy ilyen élményekkel teli hétvégével, akkor biztosak lehetünk abban, hogy végeredményben jóval kiegyensúlyozottabban, egészségesebben és boldogabban nézhetünk szembe az előttünk álló kihívásokkal.

 

pihentető wellness hotelünkben

Élvezze a gondtalanság óráit! Mámorító wellness hétvége Hajdúszoboszló szívében!

 

Ha az igazi helyszínt keresi a tökéletes kikapcsolódáshoz…

Szeretne családja apraja-nagyjával vagy csak a kedvesével eltölteni egy különleges és pihentető hétvégét? Akkor erre keresve sem találhatna jobb alkalmat, mint egy wellness hétvége Hajdúszoboszló városában!

Hajdúszoboszló nem véletlenül vált az egyik legkedveltebb üdülő várossá: ez az a hely, ahol a város, nyüzsgő morajlásától távol lehetünk, de mégis elérhető közelségben lesz minden, amire csak szükségünk lehet egy hétvégi wellness során. Festőien szép táj, könnyed séták, kellemes sétálóutcák, hangulatos kiülő helyek, és megannyi felfedeznivaló a környéken, ha pedig úgy döntünk, hogy inkább a szálláshelyünk falain belül pihennénk meg, akkor a Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel gondoskodik arról, hogy felejthetetlen élményben legyen részünk!

Az itt tartózkodása alatt szívesen maradna végig a szálláshelyen? A gyógy- és wellness hotelünk minden földi-jóval felszerelt: szolgáltatásainkat úgy alakítottuk ki, hogy Önnek ne kelljen kimozdulnia a szálláson kívülre ahhoz, hogy igazán jól érezhesse magát! Teljesen mindegy, hogy nagycsaládosan érkezik vagy csak a párjával szeretne egy romantikus wellness hétvégét eltölteni, számos kikapcsolódási lehetőséggel tesszük emlékezetessé a nálunk eltöltött időt.

 

pihentető hétvégi wellness

Hétvégi wellness a Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotelében: exkluzív szobák, mámorító wellness részleg, ínycsiklandozó falatok, széleskörű szolgáltatások és tökéletes pihenés.

 

Egy hétvégi wellness elmaradhatatlan kellékei a jobbnál-jobb falatok, így nálunk a kulináris élvezetekből sem lesz hiány. A gasztronómiai délutánjainkon például együtt fedezhetik fel a legújabb ételkülönlegességeket, ha pedig a nap végén úgy döntünk, hogy egy pohár zamatos borral a kezünkben szeretnénk élvezni a lemenő nap sugarait, akkor a hangulatos Mátyás Borozó minőségi italaival koccinthatunk.

Ami pedig a wellnesst illeti, a wellness részlegünkön minden olyan szolgáltatást és kezelést megtalál, amely elengedhetetlen egy wellness hétvégéhez. Így tehát a teljes mértékű relaxációról, kikapcsolódásról és stresszcsökkentésről a Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel egyedülálló wellness részlege gondoskodik, ahol számtalan masszázs típussal, rekreációs kezeléssel és gyógyszolgáltatással várjuk a testileg és lelkileg is felfrissülni vágyó vendégeinket. Csak sétáljanak le a wellness részlegünkre és merüljenek el a gyógyvizes medencékben, méregtelenítsenek a finn és infraszaunák meleg ölelésében, lazuljanak el a kényeztető masszázsaink tengerében vagy üljenek be egy közös szépítkezésre!

Szeretettel várjuk!

 

Foglalás most

 

 

vissza a többi cikkhez
Címkék

Ajánlatok

  • Megújult külsővel nyit strandmedencénk!

    Tájékoztatás!

    Kültéri úszómedencénk várható nyitási ideje: 2024. április 29.

    részletek
  • Élvezze vendégszeretetünket!

    1 éjszakás kikapcsolódás

    Félpanziós ellátás, gyógy-és wellness részleg használat!

    részletek
  • Wellness, Pihenés, Kikapcsolódás

    3 napos kiruccanás

    Kényeztető üdülés félpanziós ellátással, ajándék levesebéddel!

    részletek
  • Testi-lelki kikapcsolódás, kulináris élvezet!

    Szoboszlói Pihenés

    Félpanziós ellátás, gyógy-és wellness részleg használat!

    részletek
  • Szállodán belüli NEAK által támogatott kezelések!

    Kedvezményes gyógyüdülés

    Kellemes gyógyvíz, bőséges svédasztalos ellátás!

    részletek
  • Ajándékutalvány

    Ajándékozzon élményt szeretteinek!

    Személyre szóló ajándékötleteink

    részletek