Foglaljon online a legjobb árakon
Árkalkuláció / Foglalás Ajánlatkérés
Mátyás hotel
Hajdúszoboszló hotel kiváló felszereltséggel, wellness és gyógyfürdő részleggel

Hajdúszoboszló hotel kínálatának gyöngyszeme: a Mátyás Király Hotel

Miben nyújt többet a Mátyás Király Hotel, mint a többi szállás Hajdúszoboszló városában?

Sokszor gondot okozhat a különböző korú, ízlésű és érdeklődésű látogatók számára megtalálni, hogy melyik legyen a megfelelő hotel Hajdúszoboszló városában, amely megfelel elképzelésüknek, és mindenki kényelmének.  Eltérő igények és szempontok alapján döntünk, amikor kiválasztásra kerül az ideális szállás Hajdúszoboszló fürdő- vagy üdülő negyedében. Nehézséget okozhat útitársunkkal egyezségre jutni abban, hogy mi is legyen a cél. Hajdúszoboszló szállás félpanzióval? Vagy netán egy wellness hotel Hajdúszoboszló fürdőjéhez közel? Pedig létezik egyszerűbb megoldás, mint kompromisszumot kötni. Lehet akár fiatal, akár nyugdíjas, akár családos, érkezhet barátokkal, kedvessel, gyerekekkel a Mátyás Király Hotel minden igényt és ízlést kiszolgál.

És nem is kell minden esetben a gyógyfürdőig menni. Ha jól esne egy kis wellness Hajdúszoboszló egyik közkedvelt hotelében, a világhíres hajdúszoboszlói gyógyvízzel, akkor jó helyen jár. A Mátyás Király Hotel szolgáltatásai között számos lehetőséget kínál a pihentető és feltöltődést segítő üdüléshez úgy, hogy el sem kell hagyni a hotel területét. Emellett a gyógyulást és regenerálódást segítő, TB által támogatott gyógyszolgáltatások széles palettáját biztosítja, ezáltal is kitűnve társai közül.

 

Wellness hotel Hajdúszoboszló üdülőnegyedében sok-sok extrával: gyógyszolgáltatások, házias ételek és központi elhelyezkedés

Nemcsak wellness szolgáltatásainkkal varázsoljuk el Önt és családját a Mátyás Király Hotelben, de orvosi kezeléseket is tudunk biztosítani. Akik a társadalombiztosítás által finanszírozott kezelések miatt érkeznek, a Mátyás Király Hotelben kihasználhatják a gyógyvíz és az egészségügyben képzett szakemberek együttes segítségét a gyógyulásra, rekreációra, megelőzésre. Jó ötlet kombinálni a pihenést a gyógyulással, a legtöbb vendégünk rendszeresen visszajár egy-egy pihentető hétre.

 

szállás hajdúszoboszló hotel

 

A mozgásszervi és reumatikus panaszokkal küzdőknek valóságos paradicsom a gyógyszolgáltatások részlege. Megtalálható itt az orvosi gyógymasszázstól kezdve az ultrahangos és elektromos kezeléseken át a gyógytornáig minden olyan kezeléstípus, amely a prevención túl a felépülést is szolgálja. Szállodánkban reumatológiai szakorvosi rendelésen túl fogorvosi konzultációra is van lehetőség. Gyógykezeléseink kedvezményesen csomagban is igényelhetők, egészségpénztári kártyát is elfogadunk.

 

További részletek a kezeléseinkről

 

Hajdúszoboszló szállás félpanzióval?

Ha érdeklődésünk célja Hajdúszoboszló szállás félpanzióval, akkor az egyik legháziasabb konyhára helyben, a Mátyás Király Hotelben bukkanhatuk. Terítékre kerülnek az otthon is jól ismert magyaros ízek, amelyekkel nem lehet melléfogni. Természetesen, a nemzetközi és a reform ételek szerelmesei is megtalálják a nekik megfelelő választást az étlapról. A gasztronómiai élvezetek nem érnek véget a vacsoránál. A helyi borozóban az édes nedűk legjava várja a vendégeket.

Nem kell sokat törnünk a fejünket, ha szuvenírt szeretnénk vinni otthon maradt szeretteinknek, vagy emléket akár magunknak. A szállás Hajdúszoboszló szívében található, így csak ki kell sétálnunk a hotelből és a helyszínen belecsöppenünk a korzó sűrűjébe. A városi rendezvények alatt a kirakodó vásárban az ország minden területéről érkezett árusok portékáját csodálhatjuk és vásárolhatjuk meg, de korzózás hangulatát nem csak a rendezvények időszakában élvezhetjük. Aki nem gyalogszerrel járná be a belvárost, bringó hintót bérelhet, a vagányabbaknak a segway is rendelkezésükre áll.

 

Kicsiknek és nagyoknak, pároknak és barátoknak: Wellness Hajdúszoboszló gyógyvizében

Hajdúszoboszló hotel ajánlatainak legjavából, hamar rábukkanunk a Mátyás Király Hotel szolgáltatásaira. Légkondicionált, erkélyes, pótágyazható, családi szobáival teljes komfortot élvez a wellness hotel Hajdúszoboszló fürdővendége, a nászutasoknak két lakosztály is rendelkezésükre áll. Pároknak tökéletes helyszín az elvonulásra, romantikázásra, a szálloda meghitt légköre és a csomagajánlatokba épített szolgáltatások gondoskodnak a feledhetetlen pillanatokról. Egy frissítő wellness Hajdúszoboszló kiváló masszőreivel megkoronázza a pihenéssel töltött napokat. Nemcsak egyéni, vagy családos utazók számára ideális helyszín, de szervezhető ide konferencia, vagy akár céges vagy baráti csapatépítő tréning is. A szálloda ugyanis 5 emeleten 107 standard és superior felszereltségű szobával várja az ide látogató vendégeit. A hotel Hajdúszoboszló területéről egyedülállóan képviseli minden korosztályú és érdeklődésű vendég igényeit. Idősebbek, és gyerekes családok is egyaránt kedvelik nyári időszakban az animátor által vezetett foglalkozásokat, legyen az akár kézműves, vagy szabadtéri játékos foglalkozás.

 

Társas rendezvényekre is alkalmas rendezvény-és konferenciatermek

Szakmai rendezvények

A Mátyás Király Hotel klasszikus megjelenése nem nélkülözi a kényelmet és az eleganciát. Légkondicionált különtermében 180 fő elhelyezése biztosított, ezért kiválóan alkalmas konferenciák, tréningek, workshopok szervezésére. A különtermek praktikusan egybenyithatók, így növelve a befogadóképességet. A technikai eszközpark miatt nem kell, hogy fájjon a feje, a szálloda projektorral, vetítővászonnal, flip charttal és internet csatlakozással felszerelt, a hotelben fénymásolás is elérhető. Mikrofonról, vezeték nélküli mikrofonról, erősítésről is mi gondoskodunk, a blokkok közti szünetekben catering-szolgáltatások (kávészünet, aprósütemény, ebéd stb) biztosítottak. Ahogy már említettük, a Mátyás Király wellness hotel Hajdúszoboszló központi utcájában található, így könnyen megtalálják a rendezvényre érkező vendégek.

 

wellness hotel hajdúszoboszló

 

A helyiségek bérlésére vonatkozó irányárakról, ill. a kiegészítő szolgáltatásaink díjáról a Konferencia és rendezvény menüpontban tájékozódhat.

 

Tovább a Konferencia és rendezvény menüponthoz

 

Évforduló? Családi nap? Céges csapatépítő?

A Mátyás Király Hotel vidám összejöveteleknek is otthont ad: legyen szó akár táborról, bankettről, csapatépítőről, játékos workshopokról vagy ünnepélyes családi pillanatokról, mint például egy ezüst-, vagy aranylakodalom, jó helyen jár. Hotelünkben privát rendezvények is vállaljuk.

 

rendezvény helyszín és wellness hotel hajdúszoboszló

 

Ünnepelje a nagy napot a keleti országrész legnépszerűbb fürdővárosában!

Esküvőt szervez, és épp helyszínt keres? Akár az egész násznépet elszállásolhatja egy helyen, a Mátyás Király Hotel Superior-ban. A hotel étterme akár 250 főt is kiszolgál, hagyományos fogások mellett ínyencségek is az asztalra kerülnek. Ideális helyszín a lakodalom lebonyolítására. A fáradalmakat másnap reggel a morzsa-party után a wellnessben pihenheti ki az ifjú pár és a vendégsereg.

 

wellness hotel hajdúszoboszló esküvői helyszín

 

Még egy érv, hogy Hajdúszoboszló hotel ajánlatai közül minket válasszon!

Új és meglévő vendégeink számára egyaránt egyedi és változatos ajánlatokkal készülünk az év minden szakaszában. Visszatérő vendégeink saját törzsvendég programunk által további kedvezményekre tehetnek szert. Ha már tudja utazása időpontját, adja le foglalását minél előbb, hogy biztosan legyen szabad hely és a legkedvezőbb árat érhesse el!

SZÉP kártya elfogadóhely

A Mátyás Király Hotel Hajdúszoboszló belvárosában található frekventált helyen, így a felfedezőknek is remek kiindulási pont.

SZÉP kártyával rendelkező vendégeinknek is kedvezünk, használja fel cafetériáját üdülésre és pihentető wellnessre hotelünkben.

 

Kattintson és válogasson kedvezményes csomagajánlataink közül!

 

vissza a többi cikkhez
Címkék

Ajánlatok

  • Megújult külsővel nyit strandmedencénk!

    Tájékoztatás!

    Kültéri úszómedencénk várható nyitási ideje: 2024. április 29.

    részletek
  • Élvezze vendégszeretetünket!

    1 éjszakás kikapcsolódás

    Félpanziós ellátás, gyógy-és wellness részleg használat!

    részletek
  • Wellness, Pihenés, Kikapcsolódás

    3 napos kiruccanás

    Kényeztető üdülés félpanziós ellátással, ajándék levesebéddel!

    részletek
  • Testi-lelki kikapcsolódás, kulináris élvezet!

    Szoboszlói Pihenés

    Félpanziós ellátás, gyógy-és wellness részleg használat!

    részletek
  • Szállodán belüli NEAK által támogatott kezelések!

    Kedvezményes gyógyüdülés

    Kellemes gyógyvíz, bőséges svédasztalos ellátás!

    részletek
  • Ajándékutalvány

    Ajándékozzon élményt szeretteinek!

    Személyre szóló ajándékötleteink

    részletek