Foglaljon online a legjobb árakon
Árkalkuláció / Foglalás Ajánlatkérés
Mátyás hotel

Konferencia és rendezvény

A Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel konferencia- és rendezvény helyszín kínálata


 • Nagyobb befogadóképességű termet bérelne egy céges rendezvény megszervezéséhez?
 • Cége, szakmai közössége számára keres megfelelő méretű konferencia helyszínt?
 • Több napra bérelne konferenciatermet úgy, hogy a résztvevők elszállásolása is kényelmes közelségben biztosítva legyen?
 • Rendezvény helyszínek után kutat, ahol munkatársai továbbképzését ideális környezetben tudná lebonyolítani?
 • Esküvői díszvacsorájának összeállítását bízná szakértő kezekre?


céges rendezvény helyszínA különféle alkalmak megrendezésére nem könnyű feladat optimális helyszínt találni. A jó konferencia helyszín kiválasztása már fél siker egy rendezvény megszervezésekor, hiszen a jó helyszínválasztás nagymértékben meghatározhatja egy konferencia, vagy rendezvény sikerét. Amennyiben ezt az ajánlót olvassa, már nagyon jó úton halad, hiszen a Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel rendezvény helyszínek tekintetében is kiemelkedő szolgáltatásokat kínál Önnek! Hajdúszoboszló fürdővárosának szívében, a legnagyobb szakértelemmel, minőségi szolgáltatásokkal, technikai háttérrel, 3 különteremmel és egy 200-250 fő befogadására alkalmas étteremmel várjuk megkeresését!

 

3 konferenciaterem - a kisebb és a nagyobb összejövetelek számára


Szakmai közösségek, tudományos összejövetelek, előadások, továbbképzések számára ideális helyszínt nyújt 3 légkondicionált, termenként 40-80 fő befogadására alkalmas különtermünk, melyek összenyitásával akár 180 fős konferenciák szervezésére alkalmas helyszínt tudunk biztosítani.

Tekintettel arra, hogy egy konferencián való részvétel a meghívottak számára nem elsődlegesen a pihenő idejük eltöltését jelenti, ám a munkahelyi környezethez képest mégis egy különleges helyen, nem mindennapi programon vesznek részt, így a konferencia helyszín irányába történő elvárás magasabb, több feltételnek is meg kell, hogy feleljen. A Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel nyújtotta lehetőség minden kívánalomnak megfelel, továbbá különtermeink kialakítása és felszereltsége a munkavégzéshez szükséges feltételeknek is eleget tesz. Nem elhanyagolható szempont a komfort sem, legyen szó akár a kényelmes ülőhelyekről, a bekészített italokról és éhségcsillapító falatkákról, vagy a konferenciaterem megfelelő technikai hátteréről.


Vendéglátás

A rendezvény kávészünetei alatt kisebb falatokra és üdítőre, kávéra látná vendégül az összejövetel résztvevőit, esetleg a rendezvény napját egy ínycsiklandozó ételspecialitásokat kínáló, kötetlen vacsorával zárná? Nálunk mindkét opció tökéletesen megvalósítható. Vendégeink számára kiváló alapanyagokból készítjük el a magyaros, nemzetközi, vegetáriánus, vagy akár a wellness konyha remekeit, hogy mindenki megtalálhassa a számára legcsábítóbb fogásokat. Kedvező időjárás esetén a vacsora elfogyasztására teraszunkon is lehetőség nyílik.
Több napos tartózkodás esetén a svédasztalos reggeli kitűnő alkalmat kínál a kötetlen beszélgetésekhez éppúgy, mint az üzleti reggelikhez.

A konferenciaterem elrendezése, felszereltsége

A konferenciatermek elrendezése a megrendelői igények szerint változtatható, az adott rendezvény jellegéből adódóan, céljának megfelelően széksoros, vagy iskolapados elrendezés is biztosítható. Amennyiben kisebb létszámú konferenciát tervez, úgy a kevésbé helytakarékos, ám ideális méretű tereket biztosító iskolapados elrendezést javasoljuk.

Az igényesen dekorált előadói pult minden termünkben rendelkezésre áll.

Különtermeink légkondicionáltak, így bármely évszakban kellemes hőmérséklet segíti, hogy a résztvevők és az előadók zavartalanul követhessék az előadás menetét.

A szállodánkban megrendezésre kerülő konferenciák szervezői számára az alábbi technikai szolgáltatások állnak rendelkezésre:
 • Projektor, vetítővászon, flip chart
 • Mikrofon, vezeték nélküli mikrofon, erősítés
 • Előadói pulpitus
 • Internet (wifi)
 • Fénymásolási, faxolási lehetőség
Technikai kérdéseivel és a felmerülő egyéb igényekkel kapcsolatban kérjük, hogy vegye fel a kapcsolatot értékesítő kollégánkkal a +36-52/273-223-as telefonszámon, aki készséggel áll rendelkezésére. Az igények maximális kielégítésére törekszünk, az Ön elképzelését is a lehető legtökéletesebben kívánjuk megvalósítani.


Konferenciatermek
Konferencia teremMéret (m2)
Befogadó képesség max./főTipp!
Bérleti díj
(irányárak)
Széksoros elrendezésIskolapados elrendezés
Beatrix terem80805040.000 Ft/nap
Corvin terem50403020.000 Ft/nap
Beatrix - Corvin terem egybenyitva1301808080.000 Ft/nap
Kinizsi terem70704040.000 Ft/nap
Szálloda hall80--100.000 Ft/nap
Mátyás étterem325Svédasztalos ültetett étkezés
max. 230 fő
Tányérszervízes étkezés
max. 260 fő
150.000 Ft/nap

 

Wellness lehetőség – a hivatalos rendezvények kötetlen oldala

Szállásfoglalással járó tartózkodás esetén a konferencia napközbeni kötött programja után a résztvevőket kellemes, pihentető környezetben várja wellness részlegünk, ahol a rendezvény meghívottjai számára lehetőség kínálkozik arra, hogy az egészségük megőrzésére és a kötetlenebb kikapcsolódásra is koncentrálhatnak. Uszodával, szaunával, infraszaunával, fitness teremmel, különféle kényeztető masszázzsal és egyéb szolgáltatásokkal támogatjuk szállóvendégeink feltöltődését és rekreációját.

Céges rendezvény – egyéb rendezvény helyszín


Elegáns helyszínt biztosító különtermeink, méreteinek és adottságainak köszönhetően nem csak konferenciaszervezésre használhatóak, hanem tökéletes helyszínt kínálnak
 • bármely céges rendezvény
 • csapatépítő tréningek
 • társasági összejövetelek
 • megnyitók
 • árubemutatók
 • prezentációs fogadások
 • értekezletek
 • üzleti találkozók
 • partner partik
 • gálarendezvények
számára is.
 
Csapatépítő tréningek, kötetlenebb összejövetelek alkalmához belső rendezvénytermeink mellett ajánljuk szíves figyelmükbe kültéri területeinket is.

Állófogadás, illetve gálavacsorák előkészítését is a legnagyobb odafigyeléssel és szakértelemmel vállaljuk.

Beatrix termünk, Corvin termünk és Kinizsi termünk belső kialakítása és az igényekre szabott átalakíthatósága, a magas szakmai színvonalú kiszolgálás, a korszerű technika nyújtotta lehetőségek és kiváló konyhánk a garancia arra, hogy a Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotelben megrendezésre kerülő rendezvények sikeresek legyenek. Legyen szó bármilyen rendezvényről, munkatársaink a legmagasabb szakmai színvonalat képviselve, a megrendelő igényeit szem előtt tartva készítik elő és biztosítják a rendezvény helyszínét és támogatják az esemény gördülékenységét, zavartalanságát.

 

Esküvői, esküvői vacsora szervezése - díszvacsorák, zenés estek


Egy esküvő megszervezése rengeteg feladattal jár, utánajárást és odafigyelést igényel. A tökéletes ruha, gyűrű, dekoráció és esküvői rendezvény helyszín megtalálására minden házasulandó pár különös figyelmet szentel. A házasulandók igényeit szem előtt tartva a házasság megkötését az anyakönyvvezetők hivatalos házasságkötő teremben, vagy külső helyszínen is lebonyolítják.

Hagyományos módon, házasságkötő teremben mondaná ki párjával a boldogító igent, majd ezt a jeles napot együtt ünnepelnék a családdal, barátokkal egy nagyobb létszám befogadására képes, az esküvőhöz szabott ünnepi fogásokat kínáló étteremben?

Az egybekeléshez inkább külső rendezvény helyszín választásán gondolkoznak? Célszerű, hiszen meglehetősen kényelmes megoldást jelent, ha a messziről érkező vendégek elszállásolása, az esküvői ceremónia és az ünnepi vacsora is egy helyen történik.

Bármelyik lehetőséget is választja, nálunk biztos kezekben tudhatja élete egyik legszebb napját! Hajdúszoboszló gyönyörű városában, a Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel kezeskedik róla, hogy ezen a csodálatos napon minden úgy alakuljon, ahogyan Önök megálmodták!

200-250 fő befogadására alkalmas éttermünk nagyszerű helyszínt biztosít
 • lakodalmak
 • díszvacsorák
 • családi ünnepségek
 • bármilyen jellegű zenés estek
lebonyolításához.

Szállodánk nyugodt környezete, a személyzet szakértelme és odaadása a garancia arra, hogy a Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel minőségi szolgáltatásokat nyújthasson az elvárható legmagasabb színvonalon. Legyen szó konferenciáról, különféle reprezentatív rendezvényről, vagy kötetlen összejövetelről.


 

 

Ajánlatok

 • Megértésüket köszönjük!

  Tájékoztatás!

  Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 05.15-től gyógytorna szolgáltatásunk átmenetileg szünetel!

  részletek
 • Élvezze vendégszeretetünket!

  1 éjszakás kikapcsolódás

  Félpanziós ellátás, gyógy-és wellness részleg használat!

  részletek
 • Wellness, Pihenés, Kikapcsolódás

  3 napos kiruccanás

  Kényeztető üdülés félpanziós ellátással, ajándék levesebéddel!

  részletek
 • Testi-lelki kikapcsolódás, kulináris élvezet!

  Szoboszlói Pihenés

  Félpanziós ellátás, gyógy-és wellness részleg használat!

  részletek
 • Szállodán belüli NEAK által támogatott kezelések!

  Kedvezményes gyógyüdülés

  Kellemes gyógyvíz, bőséges svédasztalos ellátás!

  részletek
 • Ajándékutalvány

  Ajándékozzon élményt szeretteinek!

  Személyre szóló ajándékötleteink

  részletek