Foglaljon online a legjobb árakon
Árkalkuláció / Foglalás Ajánlatkérés
Mátyás hotel

Ajándékutalvány

Wellness ajándékutalvány a tökéletes választás

Maradandó élményt szeretne nyújtani szeretteinek, de nem tudja mit is ajándékozzon? Ne keresgéljen tovább! Megtalálta a legpraktikusabb ajándékot a Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel ajándékutalványát, melyet elképzelései, anyagi keretei szerint állíthat össze.

Születésnapra, névnapra, házassági évfordulóra, esküvőre készül?
Karácsonyra, anyák napjára vagy diplomaosztóra keres ajándékot?

Ajándékozzon wellness élményt szeretteinek!

 

 

Mit kínál a Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel szállás ajándékutalvány Önnek és szeretteinek?

 • egy szabadon összeállított ajándékcsomagot, melyet formába öntve adhat át szeretteinek
 • egy gyorsan beszerezhető ajándékot, mely garantált élményt biztosít annak, aki adja, de legfőképp annak, aki kapja
 • diszkréciót az ajándék értékének összegéről (kivéve fix összeg ajándékozása esetén). A számlát kizárólag a szállás ajándékutalvány vásárlója kapja meg.
 • az utalvány típusának függvényében szabad felhasználási kört és időtartamot, ezzel is segítve az ajándékozott kényelmét
 • hosszútávra szóló élményt
 • széles szolgáltatási skálánk lévén teljes kikapcsolódást minden korosztály részére


Milyen ajándékutalványok közül választhatok?

Ön elképzelései szerint állíthatja össze szállás ajándékutalványát aszerint, hogy hány éjszakára szeretné meglepni szeretteit, sőt extra tartalommal is megtöltheti az üdülés tartalmát, mely akár egy masszázs vagy egy wellness csomag is lehet.

A következő utalványokkal állunk vendégeink rendelkezésére:


 • Fix időpontban felhasználható szállás ajándékutalvány

Ezt az utalványt abban az esetben ajánljuk, ha már pontosan ismert az üdülés ideje, és tudjuk, hogy az ajándékozottat nem hozzuk ezzel nehéz helyzetbe. Amennyiben a családját, házastársát, gyermekeit szeretné meglepni akár egy közös üdüléssel, külön ajánljuk az ilyen típusú részvételi jegyet. Természetesen az utalvány bármennyi éjszakára igényelhető és a tartalma is szabadon alakítható ki.

Aktuális ajánlatainkat itt tekintheti meg

 • Időpont egyeztetéses előre meghatározott tartalmú szállás ajándékutalvány

Ezt az utalványtípust azon vendégeinknek ajánljuk, akiknek konkrét elképzelése van az ajándékozni kívánt üdülési csomag tartalmáról, azonban nem tudja vagy nem szeretné konkrétan meghatározni az üdülés idejét. Miután a szálloda különböző szezonokban eltérő árakkal dolgozik, ezen szállásutalványok felhasználási idejét adott szezonon belül lehet meghatározni, előzetes időpont egyeztetéssel, például, ha egy 3 nap/2éjszakás csomagot akarunk ajándékozni egy őszi időpontra, akkor az úgy fog szerepelni a részvételi jegyen, hogy az ajándékba kapott csomag felhasználható adott év október 1.-től december 21.- ig.

Vendégeink között általában ez a szállás ajándékutalvány a legkeresettebb és egyben legpraktikusabb is, hiszen még, ha ismerjük is az utazás pontos idejét, akkor is  közbejöhet bármi, ami megakadályozza a üdülést.

 

Aktuális ajánlatainkat itt tekintheti meg

 

 • Fix összegben meghatározott szállásutalvány

Ez a szállásutalványaink egyik legrugalmasabb megoldása, hiszen az ajándékozónak kizárólag egy pénzösszeget kell meghatároznia, melyet ajándékutalványra szeretne váltani. Az ajándékozott ezen összegről kiállított részvételi jegyet (voucher) szabadon használhatja fel a kívánt üdülési csomagra az általa meghatározott időpontban (általában 1 éven belül).


 • Kiegészítő szolgáltatásra vonatkozó ajándékutalvány vagy wellness ajándékutalvány

Abban az esetben, ha a velünk utazókat, vagy egy köztudottan már foglalással rendelkező személyt szeretnénk egy apróbb ajándékkal meglepni, kiváló meglepetésként szolgálhat ezen utalvány típusunk. Ilyen esetben konkrét szolgáltatással lephetjük meg szeretteinket, melyet ünnepélyes módon egy utalvány formájában személyesen is át tudunk adni. Ez lehet egy gyertyafényes vacsora, egy masszázs vagy egy komplett wellness csomag is. A szolgáltatások összegét előzetesen le tudjuk egyeztetni, és ki tudja fizetni. Ilyen módon igen kellemes meglepetést tudunk szerezni szeretteinknek és biztosan nem marad el a siker sem.


wellness ajándékutalvány a család minden tagja számára szállás ajándékutalvány
Egy wellness ajándékutalvány összehozza szeretteit


Sokszor gondot jelen egy ajándék formába öntése, főleg ha egy szolgáltatásról beszélünk. Erre találtuk ki szállás illetve wellness ajándékutalvány választásának lehetőségét, mellyel már előre fel tudnak készülni az ajándékozás pillanataira, de az sem okozhat gondot, ha az utolsó pillanatban döntenek, hiszen maximum 24 órán belül el tudjuk készíteni ajándékát. Önnek már nincs is más dolga, csak kinyomtatni illetve átadni azt.


Hogyan veheti meg az Ön által kiválasztott szállás ajándékutalvány típust?

Amennyiben már konkrét elképzelése van, nincs más teendője, mint megrendelni az Ön által kiválasztott szállásutalványt. Ha mégis bizonytalan vagy segítségre lenne szüksége a legoptimálisabb megoldás kiválasztásában, írjon nekünk a hotel@matyashotel.hu email címre, vagy keressen minket telefonon 06/52-360-200, és készséggel segítünk mindenben.

 

Ajánlatkérés

(A megjegyzésbe kérjük írja bele “Ajándékozzon élményt szeretteinek!”)

Milyen fizetési módok közül választhatok?

Szállodánkban elérhető összes fizetési móddal lehetősége van a szállás vagy wellness ajándékutalvány ellenértékének kifizetésére. Átutalással, SZÉP kártyával, bankkártyás fizetéssel, SimplePay szolgáltatással vagy akár a helyszínen készpénzben is. Kérjük, kizárólag az általunk küldött visszaigazolásban és fizetésközlőben megjelölt számlánkra indítsanak fizetési meghagyást.


Milyen módon juthatok hozzá az utalványhoz és hogyan adhatom át szeretteimnek?

A szállás, illetve wellness ajándékutalvány a megadott adatok (ajándékozott neve, igénybe vehető szolgáltatások stb.) alapján emailben kerül kiküldésre az Ön címére. A színes részvételi jegyet Önnek már csak ki kell nyomtatnia a kívánt méretben. Amennyiben Ön igényli az ajándékutalványt postai úton, papíron is el tudjuk küldeni.


Wellness szállás ajándékutalvány online vásárlása


Meddig válthatóak be a szállás vagy wellness ajándékutalványok?

A részvételi jegyek minden esetben tartalmazzák az előre leegyeztetett felhasználási határidőt, melyen túl sajnos nem áll módunkban az utalványokat elfogadni. Amennyiben az utalványok ellenértéke azok megrendelésekor megállapított fizetési határidőig nem kerülnek kiegyenlítésre, az utalványok automatikus törlésre kerülnek.


Milyen szobatípusokat lehet választani?

Az általunk kínált szállás ajándékutalvány bármelyik szobatípusra választható, amely hotelünkben rendelkezésre áll, hiszen a csomag tartalma az Ön elképzelésein alapul. Attól függően, hogy ki vagy kik az ajándékozottak érdemes átgondolni, hogy melyik a legmegfelelőbb számukra, mely szoba szolgálja legjobban kényelmüket. Nagyobb családoknak remek választás az egy- és kétlégterű superior családi szobáink egyike, melyek többféle felosztásban kérhetőek. Kisebb gyerekekkel, babával érkező vendégeink számára tudjuk biztosítani a szükséges extra felszerelést pl. fürdetőkád, etetőszék.

Pároknak jelesebb alkalmakra ajánljuk elegáns, modern lakosztályainkat, melyek minden elvárást teljesítenek, ami segíti a kizökkenést a hétköznapi rutinból. De emellett superior és standard kétágyas szobáink is maximális kényelmet biztosítanak vendégeinknek, ezek a szobatípusok is ajándékutalványaink népszerű célpontjai, így bátran ajánljuk Önnek is.


Szobáink pontos típusait, leírását illetve képeit itt tekintheti meg:
Szobáink

 

Milyen wellness szolgáltatás vehető igénybe?

Hotelünk vendégei többféle wellness és rekreációs szolgáltatás közül választhatják ki a leginkább tetszőt. Masszázsaink között szerepel a méltán népszerű svédmasszázs gyógynövényes krémmel, olajos masszázs akár előzetes testpeelinggel együtt is, de választható frissítő talpmasszázs, lávaköves vagy csokoládékrémes masszázs és még sok más. Érdemes tovább böngésznie honlapunkon, hogy részletesebben is megnézze masszázs kínálatunkat:


Wellness szolgáltatásaink

Azon vendégeink, akik a kikapcsolódás új formáját keresik, rendszerint kipróbálják relaxációs kádfürdő kezeléseinket. Emellett gyakran választanak további egészségterápiás kezeléseinkből, mint például a Sóterápia vagy Chi terápia.

Mindezek mellett hotelünk belső wellness részleggel rendelkezik, amely egész évben vendégeink rendelkezésére áll.


A gyerekek számára milyen programlehetőségek vannak?

Családbarát hotelként kiemelt figyelmet fordítunk a gyerekek és akár szüleik számára is megfelelő, élvezetes játékok biztosítására. Kisebbek számára tágas és jól felszerelt gyerekszobát, a nagyobbaknak a modern korral haladva xbox szobát alakítottunk ki. Emellett a parkosított környezet és játszótér remek lehetőséget ad a mozgásra és szórakozásra a szabadban is. Egész évben elérhető további játékaink: asztali foci, asztalitenisz, biliárd, társas- és kártyajátékok, sakk, léghoki.

Játékállományunkat folyamatosan fejlesztjük, az ünnepi hétvégéken speciális programokkal is várjuk vendégeinket.


Várjuk szeretettel!


szállás ajándékutalvány segítségével ajándékozzon élményt szeretteinek

A szállás vagy wellness ajándékutalvány az utóbbi években különösen népszerűvé vált. Biztosan örömet okoz vele Ön is szeretteinek! Reméljük, hogy minden kérdésére sikerült választ adnunk a fentiekben, ha még felmerültek további kérdései, akkor szívesen várjuk megkeresését elérhetőségeinken:

+36 (52) 360-200
hotel@matyashotel.hu

vagy kérjen ajánlatot online és rövid időn belül küldjük a pontos részleteket:

Ajánlatkérés(A megjegyzésbe kérjük írja bele “Ajándékozzon élményt szeretteinek!”)

 

Ajánlatok

 • Megértésüket köszönjük!

  Fontos információ!

  Merülő medencénk és finn szaunánk karbantartási munkálatok miatt 07.08-12. között nem üzemel.

  részletek
 • Megértésüket köszönjük!

  Tájékoztatás!

  Ezúton tájékoztatjuk Önöket, hogy 05.15-től gyógytorna szolgáltatásunk átmenetileg szünetel!

  részletek
 • Élvezze vendégszeretetünket!

  1 éjszakás kikapcsolódás

  Félpanziós ellátás, gyógy-és wellness részleg használat!

  részletek
 • Wellness, Pihenés, Kikapcsolódás

  3 napos kiruccanás

  Kényeztető üdülés félpanziós ellátással, ajándék levesebéddel!

  részletek
 • Testi-lelki kikapcsolódás, kulináris élvezet!

  Szoboszlói Pihenés

  Félpanziós ellátás, gyógy-és wellness részleg használat!

  részletek
 • Szállodán belüli NEAK által támogatott kezelések!

  Kedvezményes gyógyüdülés

  Kellemes gyógyvíz, bőséges svédasztalos ellátás!

  részletek
 • Ajándékutalvány

  Ajándékozzon élményt szeretteinek!

  Személyre szóló ajándékötleteink

  részletek