Foglaljon online a legjobb árakon
Árkalkuláció / Foglalás Ajánlatkérés
Mátyás hotel

Kedvezmények

Törzsvendégprogram

Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel***superior


Szállodánk legfőbb célja mindig is az volt, hogy a nálunk megszálló vendégek ne csak feledhetetlen élményekkel és legfőképpen elégedetten távozzanak tőlünk, de a jövőben bármikor szívesen vissza is térjenek hozzánk.

Mi a szolgáltatásaink révén igyekszünk a lehető legtöbbet nyújtani, s minden igényt maximálisan kielégíteni. Számunkra fontos az, hogy senki ne távozzon elégedetlenül, és hogy még vonzóbbá tegyük a visszatérést kidolgoztuk törzsvendégprogramunkat. Így minden törzsvendég számára kedvezményekkel jutalmazzuk a szállodánk irányába mutatott hűségét.

 

A törzsvendégprogram célja, hogy:

 • kiemelten kezeljük a szálloda szolgáltatásait többször, folyamatosan igénybevevő vendégeinket,
 • kedvezményekben részesítsük hűséges vendégeinket,
 • folyamatosan tájékoztassuk törzsvendégeinket a legújabb ajánlatainkról, üdülési lehetőségeinkről, rendezvényeinkről, fejlesztésekről
 • törzsvendégeink hamarabb értesüljenek akcióinkról.

 

Minden, amit a törzsvendégkártyáról tudni érdemes

Törzsvendégkártyára jogosult minden 18. életévét betöltött magánszemély, aki már legalább egyszer igénybe vette a Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel szolgáltatásait.

 

A kedvezmény igénybevételére jogosult:

 • Minden 18. életévét betöltött magánszemély, aki már legalább egyszer igénybe vette a Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel szolgáltatásait 2003. április 15-e után és rendelkezik törzsvendégkártyával,
 • Minden törzsvendégkártyával rendelkező 18. életévet betöltött felnőttel együtt érkező 18 év alatti gyermek,

aki szállodába közvetlenül, saját elérhetőségeinken (telefon, fax, e-mail) keresztül történt foglalással rendelkezik.

A törzsvendégkártya által nyújtott kedvezmények más akciókkal, kedvezményekkel nem vonhatóak össze, akciós árainkból további kedvezmény nem vehető igénybe.

A törzsvendégkedvezmény mellett más kedvezményt nem áll módunkban biztosítani!

Fontos szem előtt tartani, hogy amennyiben a törzsvendég két naptári éven belül nem használja ki szállodánk szolgáltatásait, törzsvendég kedvezménye automatikusan Bronz kategóriába kerül vissza. Természetesen, ha a kedves vendégünk két éven belül ismét ellátogat hozzánk, és igénybe veszi szolgáltatásainkat, akkor ismét az eredeti törzsvendégkártya előnyeit élvezheti.

Ugyanakkor minél többször érkezik hozzánk valaki, annál nagyobb kedvezménykategóriába kerülhet, a bronz fokozattól egészen a gyémántig. Természetesen az egyre magasabb kategóriák sokkal több kedvezményt is jelentenek a kártyatulajdonosok és kedvezményezettjeik számára.

Ne habozzon, foglaljon szállást még ma, és élvezze a szállodánk nyújtotta szolgáltatásokat és esetleges kedvezményeket. Nézzen szét honlapunkon, és válassza ki az önhöz legjobban illő csomagot.

 

Tekintse meg akciós ajánlatainkat!

 

A törzsvendégkártyát illetve a kártyák aktuális cseréjét (magasabb kategóriába lépéskor), a vendégeink elutazáskor a recepción vehetik át.

Kérjük kedves vendégeinket, hogy amennyiben rendelkeznek törzsvendégkártyával, akkor ne feledkezzenek meg arról, hogy a kártya kizárólag a teljesítési igazolás kártyával együtt érvényes 2011. március 01-jétől. Ez a kártya ugyanis tartalmazza a tartózkodás számát és az utolsó számla sorszámát. A kiegészítő kártya már törzsvendégkártyával rendelkező vendégeink részére érkezéskor átvehető.

Kiegészítő kártya érvényesítésére fizetéskor kerül sor a recepción.

Törzsvendég kártya típusai:


Törzsvendég program Hungary Card

Törzsvendég kártya típus:
Bronz1-5. tartózkodás
Ezüst6-10. tartózkodás
Arany11-20. tartózkodás
Gyémánt21 - tartózkodás

 

A kártya által igénybe vehető kedvezmények*
Számla szerinti érték (Ft/fő):
1 - 35.000 Ft2 %
35.001 Ft - 70.000 Ft3 %
70.001 Ft - 100.000 Ft4 %
100.001 Ft - 150.000 Ft6 %
150.001 Ft - 200.000 Ft8 %
200.000 Ft felett10 %
Kártya kedvezmény: 
Bronz (1 - 5 tartózkodás)+2 %
Ezüst (6 - 10 tartózkodás)+3 %
Arany (11 - 20 tartózkodás)+4 %
Gyémánt (21- tartózkodás)+5 %

*A törzsvendégkedvezmények összeadódnak!

 

Vigye tovább hírnevünket, mesélje el mindenkinek, milyen jól érezte magát szállodánkban, és beszélje rá ismerőseit, rokonait, barátait, hogy tartsanak Önnel a következő üdülése alkalmával!

Mivel számunkra is fontos, hogy egyre több vendég megismerje szolgáltatásainkat és vendégszeretetünket, extra kedvezményként, ha Ön más, törzsvendégkártyával még nem rendelkező vendéggel érkezik szállodánkba, kártyakedvezményét megduplázzuk. (pl.: Ezüstkártya esetén 3 % * 2 = 6 %.)

 

Csoportkedvezmény


Amennyiben nagyobb létszámban (10 fő felett) szeretnék szolgáltatásainkat igénybe venni és élvezni, akkor érdeklődjön elérhetőségeinken és kérje személyre szabott árajánlatunkat.

 

Magyar Turizmus Kártya (Hungary Card)

 


Abban az esetben sem kell csüggednie, ha még nem rendelkezik törzsvendégkártyával, hiszen a szállodánkban is használni tudja a Magyar Turizmus Kártyát (Hungary Card).

A Magyar Turizmus Kártya nagyban megkönnyíti azok életét, akik szeretnének utazni, felfedezni Magyarország csodáit, hiszen ennek birtokában az utazási kedvezményektől kezdve, a kulturális belépőkön át, a vendégláétásig mindenhol számos árengedményben részesülhetnek.

A Hungary Card bárki számára igényelhető interneten keresztül, s mindig egy évig érvényes, január 1-től a következő év január 31-ig.

A kártya felmutatása esetén nálunk 10% kedvezmény vehető igénybe aktuális szállodai árainkból.

Akciós ajánlatainkból a kedvezmény nem igényelhető! A kedvezmények nem vonhatóak össze!


Üdüljön nálunk kedves családjával, barátaival, rokonaival vagy akár egyedül is! Élvezze ki a szállodánk nyújtotta szolgáltatásokat, s távozzon olyan feledhetetlen élményekkel, melyekre hosszú éveken keresztül emlékezni fog, és melyek miatt megéri majd visszatérnie a közeljövőben is!

Magyar Turizmus Kártya Hungary Card

https://hungarycard.hu/

Akciók

 • TÁJÉKOZTATÓ!

  részletek
 • 2021.04.02 - 04.05.

  Húsvét

  Már 14.900 Ft/fő/éjtől

  részletek
 • 2021.04.05-05.31.

  Tavaszi zsongás

  Akár már 12.000 Ft/fő / éjtől

  részletek
 • 2021.05.21 - 05.24.

  Pünkösd

  Már 14.900 Ft/fő/éjtől

  részletek
 • 2021.06.01-06.30

  Fantasztikus nyárelő

  Már 12.000 Ft/fő/éjtől

  részletek
 • 2021.07.01-08.31.

  Nyári akciós csobbanás!

  Már 14.900 Ft/fő/éjtől

  részletek
 • 2021.09.01-31.

  Szeptemberi lazítás

  Már 13.000 Ft/fő/éjtől

  részletek