Foglaljon online a legjobb árakon
Árkalkuláció / Foglalás Ajánlatkérés
Mátyás hotel

Blog

 • Igazi családi nyaralás

  Tartalmas nyaralás az egész családnak

  Az idei nyaralást tervezgetik családjával? Gyerekbarát hotel szolgáltatásainkkal az egész család számára kellemes kikapcsolódási lehetőséget kínálunk. Tekintse meg aktuális ajánlatainkat és foglalja le szállásukat minél előbb, hogy a lehető legkedvezőbb árat érje el és biztosan legyen elérhető szobánk a tervezett időpontban!

  Tovább
 • Wellness hétvégét ajándékba

  Különleges ajándékot keres? Válasszon wellness csomagjainkból!

  A tökéletes ajándék kiválasztása sokszor komoly kihívás elé állít minket. Ez nem is csoda, hiszen szeretnénk valami olyat ajándékozni, ami eltér a megszokottól, mégis hasznos és egyből lázba hozza az ünnepeltet. Ilyen ajándékból kevés lehet, de mi biztosan tudunk Önnek ajánlani legalább egyet, ha kíváncsi rá, olvassa tovább cikkünket!

  Tovább
 • gyógy- és wellness szolgáltatásaink

  Legnépszerűbb gyógy- és wellness szolgáltatásaink

  Igazi feltöltődésre vágyik? Egy kellemes, hangulatos környezetre, ahol csak az Ön igényeit figyelik? Akkor biztosan állíthatjuk, hogy a legjobb helyen jár! A Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel egy olyan gyógyszálloda, ahol számos szolgáltatás áll rendelkezésére egészsége megőrzésére és javítására.

  Tovább
 • Akciók vendégeinknek

  Új akciókkal várjuk kedves vendégeinket!

  A Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotelben az idei nyár is remek kikapcsolódási lehetőségeket kínál Önnek és családjának. Ha szívesen eltöltenének egy kis időt lazítással, pihenéssel, és szeretnének akciós szállásajánlatok között válogatni, akkor tekintse meg kedvező, nyári és őszi ajánlatainkat!

  Tovább
 • Iszappakolás

  Iszapkezelés

  A Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel, mint gyógyszálloda igen nagy hangsúlyt fektet a minél komplexebb gyógyszolgáltatások nyújtására. Szállodánkban természetes gyógytényezők felhasználásával nyújtunk gyógyászati szolgáltatást vagy rehabilitációs tevékenységet.

  Tovább
 • Családbarát szálloda Hajdúszoboszlón

  Családi wellness gondtalanul

  Egy családi üdülés teljesen más fogalmat jelent, mint az egykori „édes kettes”: különösen igaz ez akkor, ha egy több gyermekes családról van szó, hiszen itt már nem csak arra kell figyelni, hogy semmit se hagyjunk otthon, de a kikapcsolódás alatt is biztosítani kell a csöppségek felügyeletét, szórakoztatását illetve az igényeik kielégítését.

  Tovább
 • Első receptünk gyógy- és wellness részlegvezetőnk recepttárából. Hiányzott mint egy falat kenyér!

  Mit is főzzek? Ihletadó receptsorozat a hotel dolgozóitól.

  Sokunkban felmerül ez a kérdés napról-napra, azonban sokszor nem is maga a főzés a legmegterhelőbb, hanem, hogy kitaláljuk mi is kerüljön az asztalra. Ezzel a gonddal szállodánk kollégái is folyamatosan küldenek, így sokszor merül fel a kérdés, hogy: „Te mit főzöl? Segíts egy kicsit!”. Természetesen mindig kerül elő egy jó kis családi recept, egy hasznos tanács, egy új íz.

  Tovább
 • pihentető wellness hétvége hajdúszoboszlón

  Wellness hétvége, egy pihentető kiruccanás

  Nem véletlen, hogy már lassan a csapból is a „wellness” kifejezés folyik, ami sokunk számára ismerősen csenghet, ha azonban még soha nem vettünk részt egy ilyesfajta kikapcsolódáson, akkor érdemes minél előbb pótolni ezt a lemaradásunkat. Készen áll megtapasztalni ezt a csodálatos élményt? Akkor keresve sem találhatna jobb helyet, mint a Mátyás Király Gyógy-és Wellness Hotel!

  Tovább
 • akciós wellness csomagok hétköznap Mátyás Hotel

  Stresszoldás egy nap alatt

  A rengeteg tennivaló és a túlhajszoltság miatt hajlamosak vagyunk beletemetkezni a mindennapok problémáiba, megfeledkezve ezzel a jól megérdemelt pihenésünkről. Ha viszont nem fordítunk elég időt a testi-lelki kikapcsolódásunkra, akkor idővel számos, nem várt probléma elé nézhetünk. Nincs elég ideje?!

  Tovább
 • babarát hotel ahol minden segítséget megkapsz ha kisgyeremekkel jössz nyaralni

  Mi is lehet fontosabb egy-egy fárasztó nap után, mint egy kellemes üdülés egy bababarát hotelben?

  Monotonitás, folyamatos ébrenlét, felelősség, drukk és sok-sok boldogság. Ismerős? Igen, ez mind egy gyerek nevelésével járó tényező. De ki ne vágyna egy pár pihentető napra, ahol csak egy kevés terhet is levesznek a válláról és végre egy kicsit pihenhet a család?

  Tovább
Címkék

Akciók

 • 2021.07.01-08.31.

  Nyári akciós csobbanás!

  Már 14.900 Ft/fő/éjtől

  részletek
 • 2021.09.01-30.

  Szeptemberi lazítás

  Már 13.000 Ft/fő/éjtől

  részletek
 • 2021.10.22-11.01.

  Őszi szünet és Halloween

  Már 13.000 Ft/fő/éjtől

  részletek
 • 2021.10.01-12.20.

  Őszi- téli álom wellness

  Már 12.000 Ft/fő/éjtől

  részletek