Foglaljon online a legjobb árakon
Árkalkuláció / Foglalás Ajánlatkérés
Mátyás hotel

Blog

 • szilveszter wellness akció minden évben

  Szilveszteri akció a Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotelben

  Az év utolsó napjai és a szilveszter éjszakája minden ember számára egy különleges időszak. Vannak, akik ilyenkor szánják rá magukat, hogy alaposan áttekintsék a búcsúzó év eseményeit, egyúttal átgondolják, hogy a tiszta lappal induló következő évben milyen rossz szokáson fognak változtatni.

  Tovább
 • szilveszteri szállások hajdúszoboszló városában

  Egy kellemes kikapcsolódás – Hajdúszoboszló szilveszter éjjelén

  Úgy érzi, hogy lassan, de biztosan, vagy esetleg rohamtempóban közeledik az év vége? Kinek, hogy. Egy azonban biztos: december 31-e hamarosan beköszönt és búcsút intünk a 2019-es évnek. Szeretne az óévtől a legtökéletesebb helyen elköszönni és elégedetten átlépni az újév küszöbén? Természetesen töltheti az év utolsó napjait a megszokott környezetében, otthonában is, de miért tenné? Már hónapok óta szilveszteri szállások sokaságával találkozhatunk, akár az újságok hirdetési oldalain, akár a média különféle felületén, vagy online.

  Tovább
 • karácsonyi wellness ajánlatok hotelünkben

  Karácsonyi wellness ajánlatok a Mátyás Király Hotelben

  A karácsony a szeretet ünnepe. Minden évben – akár heteken, hónapokon át – készülünk rá, hogy az év végi ünnepek alkalmával szeretteinket a legbensőségesebb élményekkel lephessük meg. Rohanó világunkban azonban egyre feszültebbé válik az ünnepeket megelőző időszak, hiszen sajnálatos módon valahogy soha, semmire sincs elegendő időnk.

  Tovább
 • Társadalom Biztosító (TB) által támogatott kezelések tb támogatás

  Országos Egészség Pénztár (OEP) / Társadalom Biztosító (TB) által támogatott kezelések

  A gyógyfürdők természetes gyógytényezők felhasználása mellett szakorvosi diagnosztika és ajánlás alapján gyógyászati szolgáltatást és rehabilitációs tevékenységet nyújtanak. A magyar egészségbiztosítási rendszerben biztosította és egészségügyi szolgáltatásra jogosultak szakorvos (pl. reumatológus, ortopéd- vagy mozgásszervi reumatológus szakorvos) által kiállított beutalóval naptári évente jogosultak évi két kúra igénybevételére.

  Tovább
 • mit kell tudni a last minute belföld szállásokról

  A last minute szállás ajánlatok népszerűségének titka: a kedvező ár

  Ha nyaralásról van szó, egyre több család, baráti társaság válogat inkább last minute szállás ajánlatok között, mert úgy gondolják, így érhetik el a legjobb árat. A hotelek és utazási irodák ajánlatait böngészve valóban találkozhatunk nagyon kedvező lehetőségekkel. Ha utazásunk célja egy last minute belföld wellness all inclusive ellátással, akkor még inkább befolyásoló tényező lehet az ár.

  Tovább
 • hajdúszoboszló termálfürdő kikapcsolódási lehetőségekkel

  Mitől lett Hajdúszoboszló gyógyfürdő paradicsom?

  Hajdúszoboszló a legnagyobb hajdúváros, s egyben a keleti országrész, sőt talán egész hazánk egyik legszebb és legnépszerűbb üdülővárosa. Hírnevét nem akárminek köszönheti, ugyanis itt található Magyarország legnagyobb termálvízlelőhelye.

  Tovább
Címkék

Akciók

 • 2019.10.01-12.20.

  Őszi- téli álom wellness

  Már 11.000 Ft/fő/éjtől

  részletek
 • 2019.12.20-12.28.

  Karácsony

  Már 14.000 Ft/fő/éjtől

  részletek
 • Ajándékozzon élményt karácsonyra!

  Ajándékozzon élményt karácsonyra!

  Már 12.000 Ft/fő/éjtől

  részletek
 • 2019.12.27 -30.

  Ünnepek közötti feltöltődés

  Már 15.000 Ft/fő/éjtől

  részletek
 • 2019.12.28 - 2020.01.02.

  Szilveszter 2019

  Már 30.000 Ft/fő/éjtől

  részletek
 • 2020.01.03 - 05.31.

  Év eleji árszállingózás

  Már 12.000 Ft/fő/éjtől

  részletek