Foglaljon online a legjobb árakon
Árkalkuláció / Foglalás Ajánlatkérés
Mátyás hotel

Blog

 • Iszappakolás

  Iszapkezelés

  A Mátyás Király Gyógy- és Wellness Hotel, mint gyógyszálloda igen nagy hangsúlyt fektet a minél komplexebb gyógyszolgáltatások nyújtására. Szállodánkban természetes gyógytényezők felhasználásával nyújtunk gyógyászati szolgáltatást vagy rehabilitációs tevékenységet. Fontosnak tartjuk, hogy az ide érkező vendégeink igazán hatásos kezeléseket tudjanak igénybe venni, ezért a kezelések kialakításánál a részletekre is nagy hangsúlyt fektettünk. Alapvető szolgáltatásunk a hajdúszoboszlói gyógyvízre épül, hiszen ki ne ismerné annak jótékony hatásait. Azonban kevesek tudják, hogy szállodánkban a támogatott gyógykezelések között megtalálható iszappakolás egy másik gyógyvízéről híres város, nevezetesen Hévíz városából származó gyógyiszappal történik.

  Tovább
 • Családbarát szálloda Hajdúszoboszlón

  Családi wellness gondtalanul

  Egy családi üdülés teljesen más fogalmat jelent, mint az egykori „édes kettes”: különösen igaz ez akkor, ha egy több gyermekes családról van szó, hiszen itt már nem csak arra kell figyelni, hogy semmit se hagyjunk otthon, de a kikapcsolódás alatt is biztosítani kell a csöppségek felügyeletét, szórakoztatását illetve az igényeik kielégítését.

  Tovább
 • Első receptünk gyógy- és wellness részlegvezetőnk recepttárából. Hiányzott mint egy falat kenyér!

  Mit is főzzek? Ihletadó receptsorozat a hotel dolgozóitól.

  Sokunkban felmerül ez a kérdés napról-napra, azonban sokszor nem is maga a főzés a legmegterhelőbb, hanem, hogy kitaláljuk mi is kerüljön az asztalra. Ezzel a gonddal szállodánk kollégái is folyamatosan küldenek, így sokszor merül fel a kérdés, hogy: „Te mit főzöl? Segíts egy kicsit!”. Természetesen mindig kerül elő egy jó kis családi recept, egy hasznos tanács, egy új íz.

  Tovább
 • pihentető wellness hétvége hajdúszoboszlón

  Wellness hétvége, egy pihentető kiruccanás

  Nem véletlen, hogy már lassan a csapból is a „wellness” kifejezés folyik, ami sokunk számára ismerősen csenghet, ha azonban még soha nem vettünk részt egy ilyesfajta kikapcsolódáson, akkor érdemes minél előbb pótolni ezt a lemaradásunkat. Készen áll megtapasztalni ezt a csodálatos élményt? Akkor keresve sem találhatna jobb helyet, mint a Mátyás Király Gyógy-és Wellness Hotel!

  Tovább
 • akciós wellness csomagok hétköznap Mátyás Hotel

  Stresszoldás egy nap alatt

  A rengeteg tennivaló és a túlhajszoltság miatt hajlamosak vagyunk beletemetkezni a mindennapok problémáiba, megfeledkezve ezzel a jól megérdemelt pihenésünkről. Ha viszont nem fordítunk elég időt a testi-lelki kikapcsolódásunkra, akkor idővel számos, nem várt probléma elé nézhetünk. Nincs elég ideje?!

  Tovább
 • babarát hotel ahol minden segítséget megkapsz ha kisgyeremekkel jössz nyaralni

  Mi is lehet fontosabb egy-egy fárasztó nap után, mint egy kellemes üdülés egy bababarát hotelben?

  Monotonitás, folyamatos ébrenlét, felelősség, drukk és sok-sok boldogság. Ismerős? Igen, ez mind egy gyerek nevelésével járó tényező. De ki ne vágyna egy pár pihentető napra, ahol csak egy kevés terhet is levesznek a válláról és végre egy kicsit pihenhet a család?

  Tovább
 • gyerekbarát szálloda, ahol kicsiknek és nagyoknak egyaránt kedveznek

  Gyerekbarát szálloda – mit is takar pontosan ez a kifejezés?

  Az éves üdülés vagy nyaralás során mindenkinek fontos tényező a döntés meghozatalához, hogy melyek azok a szolgáltatások, amik a család és legfőképpen a gyerekek kényelmét szolgálják. Hiszen, ha egy szállodában a gyerekek jól szórakoznak, le tudják kötni magukat, akkor a szülők pihenése is előtérbe kerülhet.

  Tovább
 • hajdúszoboszló nyaralás akció ha igazi kikapcsolódásra vágysz

  Nyári vakáció - Irány Hajdúszoboszló!

  Megérdemeljük, hogy nyáron kivegyünk 1-2 hét szabadságot és átadjuk magunkat a forróságnak, a hétköznapokból gyakran hiányzó kényelemnek és semmittevésnek. Ön is egyetért ezzel?

  Tovább
 • otp szép kártya előlegfizetés gyors és hatékony megoldás

  SZÉP kártyás kifizetések

  Jelen bejegyzésünkkel egy kis segítséget kívánunk nyújtani visszatérő- és leendő vendégink részére az SZÉP kártya használatával kapcsolatosan. Számos munkáltató választja a béren kívüli juttatás ezen formáját. Jelenleg három kibocsátó bank közül választhat a munkáltató, OTP, MKB és K&H. A SZÉP kártya három alszámlával másnéven zsebbel rendelkezik, szállás alszámla, vendéglátás alszámla és szabadidő alszámla.

  Tovább
 • kiemelkedő kínálat a hajdúszoboszlói gyógyszállodák akciós ajánlatai között

  Kellemes kikapcsolódást nyújtó gyógyszálló Hajdúszoboszlón

  Képzeljen el egy hangulatos, minden szempontból vendégbarát, kellemes atmoszférájú szállodát, ahol amellett, hogy nyugodt körülmények között pihenhet, bőségesen és változatosan táplálkozhat, még a gyógykezelésekért, rekreációs szolgáltatásokért sem kell elhagynia szálláshelyét! Az ilyen környezetben eltöltött néhány nap – higgye el – csodákra képes!

  Tovább
Címkék

Akciók

 • NYITÁS 2021.05.21.

  TÁJÉKOZTATÓ!

  NYITÁS 2021.05.21.

  részletek
 • 2021.04.05-05.31.

  Tavaszi zsongás

  Akár már 12.000 Ft/fő / éjtől

  részletek
 • 2021.05.21 - 05.24.

  Pünkösd

  Már 14.900 Ft/fő/éjtől

  részletek
 • 2021.06.01-06.30

  Fantasztikus nyárelő

  Már 12.000 Ft/fő/éjtől

  részletek
 • 2021.07.01-08.31.

  Nyári akciós csobbanás!

  Már 14.900 Ft/fő/éjtől

  részletek
 • 2021.09.01-30.

  Szeptemberi lazítás

  Már 13.000 Ft/fő/éjtől

  részletek